Piyasayı hallaç pamuğu gibi atacak! Gram altın o tarihte 1500 TL olacak!
  • Finans 365
  • Altın
  • Piyasayı hallaç pamuğu gibi atacak! Gram altın o tarihte 1500 TL olacak!

Piyasayı hallaç pamuğu gibi atacak! Gram altın o tarihte 1500 TL olacak!

ABONE OL
20 Kasım 2022 14:20
Piyasayı hallaç pamuğu gibi atacak! Gram altın o tarihte 1500 TL olacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Gram altın o tarihte 1500 TL olacak! Piyasayı hallaç pamuğu gibi atacak! Bir taraftan işsizlik hemen her dar gelirli aileden birini işsiz bırakmaktadır. Diğer taraftan da maaşlar ve aile bütçesi hızla artan pahalılık karşısında dayanamayıp eriyip gitmektedir. Gram altının 1500 TL olacağı söylentisi herkesin kafasındaki ne yapacağız sorusunu büyütmektedir. Altının artması demek ekonomik olarak insanların sıkıntı çekmesi demek oluyor ki bu konuda çıkan haberlerin doğru olmaması herkesin temennisi.

Peki, Gram Altın 1500 Olur mu?

Sürekli artan hammadde ve enerji fiyatları yüzünden sermaye sahipleri üretim yapmaya korkar hale gelmiştir. Bu yüzden başka yatırım araçlarına yönelen yatırımcı son Ukrayna Rusya savaşı sonrası altına yatırım yapmaya başlamıştır.

Bu sebep ile piyasada talep artınca altın fiyatları da alıp başını gramda bin lirayı aşmıştır. Ve hala da yükselişi sürüyor. Bunun nereye kadar süreceği hem ekonomistler tarafından hem de yatırımcılar tarafından izlenmektedir.

Her yönden farklı tahminler gelmekte ve ailesine yemek yapabilme stresinde olan ana babaları çok rahatsız etmektedir. Bu sorunun yanıtı; hiç altın sahibi olmayanı da tonla altını olanı da yaşamsal şekilde etkileyecek görünüyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Saşkın

    Bu haberin altının yükselmesine sebep bir şey göremiyorum. Altin yükselecek evet ama ekonomistler ve finas uzmanlarının bilip bilmeden konuşmaları ile.


HIZLI YORUM YAP