DOLAR

32,5119

0.17%
EURO

34,5824

0.08%
ALTIN(gr)

2.491,92

0,25%
BİST 100

%
O iki banka tabuları yıktı! Faizsiz şipşak 5.000 TL veriyorlar! Hemen ATM’den çekin
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • O iki banka tabuları yıktı! Faizsiz şipşak 5.000 TL veriyorlar! Hemen ATM’den çekin

O iki banka tabuları yıktı! Faizsiz şipşak 5.000 TL veriyorlar! Hemen ATM’den çekin

ABONE OL
21 Kasım 2022 08:03
O iki banka tabuları yıktı! Faizsiz şipşak 5.000 TL veriyorlar! Hemen ATM’den çekin
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizsiz şipşak 5.000 TL veriyorlar! Hemen ATM’den çekin… O iki banka tabuları yıktı! Ülkemizin en eski ve güven veren bankalarından olan Yapı Kredi Bankası ve Akbank yapmış olduğu duyuru emekli vatandaşların enflasyon yüzünden zarar görmemesi hedefliyor. Resmi web sayfasında yayınlandı. İsteyen emekliler kolayca başvuru yapabilecek. Başvurunun ardından belirtilen miktar anında emeklilerin hesabına yatacaktır.

5 Bin TL Alma Fırsatını Kaçırmayın

Son dakika olarak yayınlanan duyuruyla birlikte emeklilerin 5 bin TL ödeme alması söz konusu. Ayrıca banka kolay onay seçeneği sunduğu gibi geri ödemeler için de avantajlı sistem geliştirmiştir.

Yakın dönemde enflasyonun getirdiği problemler ciddi bir şekilde kendini hissettirmeye başladı. Nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler nasıl başvuru yapacaklarını araştırıyor. Bu başvuru için işlemler özellikle emekliler için çok kolay bir şekilde yapılmaktadır.

Yapı Kredi Bankası Faizsiz Kredi

Yapı Kredi Bankası, dönemsel olarak yapmış bulunduğu kampanyalarla birtakım müşterilerine detaylı limitler dahilinde faizsiz kredi önerisi vermektedir. Hem de faizsiz kredi kullanma hak ve şartlarını taşıyan vatandaşlar Yapı Kredi Bankası üzerinden faizsiz kredi kullanabilmektedir. Kullanılan kredinin limitleri ve vadesi ise kredinin çeşidine ve banka şartlarına göre farklılık göstermektedir.

Akbank Faizsiz Kredi

Akbank, dönemsel olarak yapmış bulunduğu kampanyalarla birtakım müşterilerine detaylı limitler dahilinde faizsiz kredi teklifi vardır. Hem de faizsiz kredi kullanma hak ve şartlarını taşıyan nakit ihtiyacı olanlar Akbank aracılığı ile faizsiz kredi kullanabilmektedir. Kullanılan kredinin limitleri ve vadesi ise kredinin çeşidine ve banka şartlarına göre farklılık göstermektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP