Dolar o tarihte zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar o tarihte zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Dolar o tarihte zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

ABONE OL
22 Kasım 2022 08:49
Dolar o tarihte zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin! Dolar o tarihte zirveye ulaşacak! Uzmanlar dolar hakkında olumlu konuşmuyor ve doların artık durdurulamaz olduğunu belirtiyor. Hatta doların 30 TL’nin üstüne çıkabileceğini iddia ediyorlar. İnsanlara gelecekteki olumsuz ekonomik durumlara karşı kendilerini hazırlamayı salık veriyorlar.

Maddi olarak gelecekte çok daha büyük sıkıntılar yaşanacağı unutulmadan şimdi birikim yapıp zor günlere hazırlanılması konusundaki tavsiyelere uyulmalı.

Yükseliş Devam Edebilir

Fiyatı her geçen gün artan dolar ülkemizin ekonomisinin de zor günler geçirmesine sebep oluyor. Zamanında varlıklarını dolara çeviren kimseler zenginleşmiş olsalar da artık dar gelirli kimselerin alım gücü iyice düşmüş durumda.

Yatırımcılar daha yüksek kar edip edemeyeceklerini araştırırken dar gelirli vatandaş ise bu zor günlerin ne zaman son bulacağını merak ediyor.

Bu iki duruma bir açıklama getirmeleri için uzmanlardan gelecek olan haberlere baktığımızda ise uzmanlar ilerleyen günlerde doların daha da artacağını söylüyorlar. Birçok uzman ise yapılacak müdahalelerle doların bir süre yatay çizgide seyretmesi sağlanabilir diyorlar.

Dolar o tarihte zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı!

Piyasa ekonomisti Selçuk Geçer, doların zirve gerçekleştireceği tarihi açıkladı. Dolar kuru ön görüleri sık sık gündemde olan ekonomist Selçuk Geçer, yeni konuşmasıyla gündem yaratmaya devam ediyor. ABD enflasyon bilgilerinin sonrasında sert düşüş yaşam sürdüren dolar karşısında Fed’in faiz oranlarını 75 puan artıracağını tahmin etti.

Dolar yatırımcıları bundan sonraki gelişmelerin sonrasında ne yapacaklarını incelemeye devam ediyor. Selçuk Geçer, Fed faizleri ve Powell’ın konuşmasının sonrasında gerçek fırtınaların eseceği ve doların zirve gerçekleştireceği gün olarak sene sonunu işaret etti.

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365 sorumluluk kabul etmez

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP