DOLAR

32,6066

0.38%
EURO

34,7666

0%
ALTIN(gr)

2.496,79

0,52%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı duyurdu, hesaplarınıza hemen bakın! Vatandaşa toplam 3.750 TL ödeme müjdesi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı duyurdu, hesaplarınıza hemen bakın! Vatandaşa toplam 3.750 TL ödeme müjdesi!

Cumhurbaşkanı duyurdu, hesaplarınıza hemen bakın! Vatandaşa toplam 3.750 TL ödeme müjdesi!

ABONE OL
22 Kasım 2022 12:55
Cumhurbaşkanı duyurdu, hesaplarınıza hemen bakın! Vatandaşa toplam 3.750 TL ödeme müjdesi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşa toplam 3.750 TL ödeme müjdesi! Cumhurbaşkanı duyurdu, hesaplarınıza hemen bakın! Vatandaşlar harici bir şey olduğunda, çocukları bir şey istediğinde ne yazık ki anında karşılayamama ihtimalleri vardır. Gerçekten ihtiyacı olan insanlar tespit edilerek devlet gerekli yardımı yapmalıdır. Ülkemizde de bu kesim gözetilmekte, gıda, eğitim, yakacak vb. yardımlar yapılmaktadır. Bu sayede insanlar biraz olsun rahatlayabilmektedir.

Aile Desteği Kimlere Verilecek?

Maddi yardımlarda ailelerin detaylı incelenmesinin sebebi gerçekten ihtiyacı olanları tespit etmek içindir. Her başvurana maddi destek sağlanırsa gerçekten maddi durumu olmayan, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak mümkün olmayacaktır. Detaylı araştırma yapılmasının sebebi budur. Yardımın ihtiyacı olanlara verilmesi böylece ailelerin ihtiyacının giderilmiş olması istenmektedir.

İhtiyaç sahiplerine maddi destek kampanyalarını kaçırmamak için internetten takip ederek başvuruları kaçırmamanızı öneririz. Bana çıkmaz demeyin. Maddi durumunuz iyi değilse kesinlikle şansınızı denemelisiniz. Durumunuz hakkında gerekli incelemeler yapılarak ihtiyaç durumunuza göre size de destek verilecektir.

Vatandaşa Toplam 3.750 TL Ödeme Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gelir düzeyi belirli bir rakamın altında olan vatandaşlarımıza koruyucu, engelleyici tarzda yeni sosyal yardım uygulamaları geliştirdik. Türkiye Aile Desteği uygulaması ile bunu gerçekleştirdik. Bugün 2,5 milyon vatandaşımıza toplamda 3,2 Milyar TL sosyal yardım dağıtacağız. Ailelerimize 850 TL ile 1.250 TL arasında ödeme yapılacaktır.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgaz tüketim desteği ile ilgili olarak da bir açıklama yaparak, “Vatandaşlarımıza geride bıraktığımız kış başlattığımız ve bu sene da devam ettirdiğimiz doğalgaz tüketim desteği ile ilgili olarak da ödemelerimizi bu hafta yapacağız. Bu destek kapsamında kış döneminin ilk ödemesi vatandaşlarımıza bu hafta içinde verilecektir. Yaklaşık 4 milyon ailemizin de bu destekten yararlanacağını söylemek istiyorum. 900 TL ile 2.500 TL arasında ödemeler yapılacaktır.” dedi.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Serap

    Bize hiç yardım yok belki birgün bizde duyarlar

  • Semra

    Er yada geç bizede yardım edeceğinize inanıyorum, iyilik ederseniz o iyilik sizi bulur.


HIZLI YORUM YAP