DOLAR

32,6012

0.38%
EURO

34,8524

0.33%
ALTIN(gr)

2.491,93

0,32%
BİST 100

%
Hallaç pamuğu gibi atılan Bitcoin’den vites yükseltecek hamle! İbre tersine döndü, ağızlar bir karış açık…
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Hallaç pamuğu gibi atılan Bitcoin’den vites yükseltecek hamle! İbre tersine döndü, ağızlar bir karış açık…

Hallaç pamuğu gibi atılan Bitcoin’den vites yükseltecek hamle! İbre tersine döndü, ağızlar bir karış açık…

ABONE OL
24 Kasım 2022 09:46
Hallaç pamuğu gibi atılan Bitcoin’den vites yükseltecek hamle! İbre tersine döndü, ağızlar bir karış açık…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbre tersine döndü, ağızlar bir karış açık… Hallaç pamuğu gibi atılan Bitcoin’den vites yükseltecek hamle! Birkaç zorlu haftanın ardından kripto para birimi piyasası yeniden normale dönüyor. Varlıklarının çoğu önemli bir direnç işaretini kırmayı başarırsa yukarı doğru devam edebilecek olan Bitcoin 24 saatte önemli kazançlar kaydediyor. Bu minvalde piyasadaki gelişmeleri merak edenler son gelişmelere kulak kesildi.

Kripto para birimi sektörü son zamanlarda haftalık işlem hacimlerinde büyük bir değişim kat ediyor. Ye yakın gelecekte olası bir fiyat artışını gösteren Bitcoin varlıklarının çoğu için kaotik bir dönemin sonrasında ibreyi yukarıya çevirdi. Kripto para birimi son 24 saat içinde iki yılın en düşük seviyesini gördükten sonra toparlandı. Ancak analistler yıl sonuna kadar 12.500 doları görmenin mümkün olduğunu söyledi.

İBRE TERSİNE DÖNDÜ

Kripto para birimlerinde, dünyanın en büyük ve en popüler dijital token’ı Bitcoin’in bugünkü fiyatı, yaklaşık %4’ün üzerinde bir artışla 16.463 dolardan işlem görüyor.

DEĞİŞİM TAM GAZ SÜRÜYOR

Öte yandan Ethereum blok zincirine bağlı madeni para ve ikinci en büyük kripto para birimi olan Ether de %5’ten fazla artışla 1.159 dolara yükseldi.

Bu arada, bugün dogecoin fiyatı %8’in üzerinde artışla 0,07 $’dan işlem görürken, Shiba Inu %6’nın üzerinde artışla 0,000008 $ seviyelerine geldi.

TOPLU YÜKSELİŞ YAŞANDI

Diğer kripto fiyatlarının bugünkü performansı da Binance USD, Avalanche, Tether, Terra, Stellar, Polkadot, Solana, Uniswap, ApeCoin, Tron, Polygon, XRP, Cardano, Chainlink, Litecoin fiyatlarının son 24 saatte kazançlarla işlem görmesi nedeniyle yükseldi.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP