DOLAR

32,5577

0.04%
EURO

34,9394

0.19%
ALTIN(gr)

2.442,08

0,79%
BİST 100

%
PTT 18-36 yaş personel alımı için tarih verildi! PTT kaç kişi alacak? Başvurular nereden yapılacak?
  • Finans 365
  • Gündem
  • PTT 18-36 yaş personel alımı için tarih verildi! PTT kaç kişi alacak? Başvurular nereden yapılacak?

PTT 18-36 yaş personel alımı için tarih verildi! PTT kaç kişi alacak? Başvurular nereden yapılacak?

ABONE OL
25 Kasım 2022 08:33
PTT 18-36 yaş personel alımı için tarih verildi! PTT kaç kişi alacak? Başvurular nereden yapılacak?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT kaç kişi alacak? Başvurular nereden yapılacak? PTT 18-36 yaş personel alımı için tarih verildi! Kamu personeli alımlarına büyük sayıda kişi başvuruda bulunmaktadır. Gençlerin çalışmayı arzu ettikleri işlerin başında PTT’de kamu personeli olarak bulabilecekler çeşitli konumlarda işler gelmektedir. Sonunda takip ettikleri yerden personel alımı gerçekleştirileceği haberini aldılar. PTT, çıkan alım haberlerine dair yeni bir duyuru yayınladı. Çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildiren PTT, yeni dönem bağlamında şimdilik personel alımı ilanı yayınlamadığını belirtti. PTT’nin personel alımı ilanını ne vakit yayınlayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

PTT 18-36 Yaş Personel Alımı İçin Tarih Verildi!

PTT’nin personel alımı ilanı için önümüzdeki ay başvuruları kabul edeceği iddia edildi. Aday başvuruları kurumun resmi internet sitesinden kabul edilecek.

PTT Çalışan Alımı Şartları Neler?

Öncelikle Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Yurt dışı şubelerinde bazı pozisyonlar için bu şart aranmamaktadır. 18 yaşını tamamlamak ve de 36 yaşından gün almamış olmak diğer bir şart.

En önemli bir diğer şart da zaman aşımı süresi dolmuş olsa bile, altı aydan fazla süre ile ceza almamış olmak geliyor. Af ile affedilmiş olsalar bile kabul edilmeyeceklerdir.

Yüz kızartıcı suçlar, devlete karşı işlenmiş ya da terör suçları, cinsel suçlar, çocuk istismarı ya da kaçakçılık da kabul edilmeme sebebi olmakta. Adli sicil belgeleri ile başvuru yapılacaktır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (9)
  • Abdullah

    İş basrusu

  • Esra

    Basvuru linki yok nereden yapacağız

  • Yorumum

    Rtürk den, TRT den ricam,Yürek çıkmazı dizini yayından kaldırılması, kaldıramıyorsa, dizinin içeriğine çocukların gençlerinde izlediği ön plana alınarak,düzeltip öyle yayınlaması gerektiği düşüncesindeyim.Her hafta Türk milletinin aile yapısını bozucu, insanlara, kadına şiddet,korku,çocuklara yönelik şiddet gibi bölümlere bir dur diyelim.Hem de Türk aile yapısına kötü bir örnek olduğu inancındayım.Yürek çıkmazı dizisine, TRT nin, Rtürkün el atmasını düzeltilmesi, yada yayından kaldırılması istiyoruz.Ayrıca şiddet, kavga, ok atma, adam vurma, gibi kötü örnek teşkil edecek diğer dizilere rtürk nasıl izin veriyor?

  • Yorumum

    PTT memur alımı başvuru sınavı ne zaman, bilen var mı?Kaç yıldır bekliyoruz,bir türlü memur alımı yapmıyor.Günah, iş arayan insanlarımızın umutlarıyla oynuyorsunuz?Devlet büyüklerimizin bu konuya el atmasını istiyoruz.Birde yukarıda gelecek ay PTT sınavı için başvuru yapılacağı yazıyor, inşallah doğrudur?

  • Reyhan

    Başvuru ne zaman ?

  • Mustafa

    İş alimi ne zaman yapılacak

  • Serap

    Ne zaman basvuru??

  • Cemal

    Yaş sınırı 40 olsun

  • Leman arslan

    Bu saçma sapan yaş sınırlaması kaldırılsın.


HIZLI YORUM YAP