Dolar, altın, euro ve gümüş pimi çekilmiş el bombası gibi! Elinde olan satsın, fiyatlar tepetaklak olacak! 11 gün sonra…
  • Finans 365
  • Altın
  • Dolar, altın, euro ve gümüş pimi çekilmiş el bombası gibi! Elinde olan satsın, fiyatlar tepetaklak olacak! 11 gün sonra…

Dolar, altın, euro ve gümüş pimi çekilmiş el bombası gibi! Elinde olan satsın, fiyatlar tepetaklak olacak! 11 gün sonra…

ABONE OL
26 Kasım 2022 09:09
Dolar, altın, euro ve gümüş pimi çekilmiş el bombası gibi! Elinde olan satsın, fiyatlar tepetaklak olacak! 11 gün sonra…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elinde olan satsın, fiyatlar tepetaklak olacak! Dolar, altın, euro ve gümüş pimi çekilmiş el bombası gibi! 11 gün sonra… Dünya çapındaki ekonomik gelişmeler ve artan enflasyon nedeniyle insanlar doğru yatırım aracını bulmak için büyük çaba harcıyor. Güvenli olarak görülen altın için de piyasanın takip edilmesi ve yerinde adımlar atılması büyük önem taşmaktadır. Ünlü ekonomistlerin altın, dolar ve Euro gibi araçlar üzerindeki yorumları da bu noktada öne çıkıyor. Doların geçtiğimiz günlerde rekor kırması pek çok yatırımcının dikkatini çekti.

Dolar Altın Euro ve Gümüş Nasıl Olacak

Piyasanın çalkantılı hali dikkatli bir gözlem gerektiriyor. Ünlü ekonomistlerin üst üste yapmış olduğu açıklamaları binlerce kişi takip etti. Burada önemli ifade dalgalanma olsa da gram altının yükselişe devam edeceği beklentisi oldu. Doların yükselişiyle ilgili hükümetin konuya el atacağı dedikodularına ilişkin de Memiş böyle bir ihtimalden bahsedemeyeceğini ifade etti.

İslam Memiş’ten Dolar Açıklaması!

Dolar yatırımı olanlara İslam Memiş, “Dolar kurunu öyle ya da bu tür baskılayacaklar. Bunun kaçarı yok. Doları olanlar bundan ötürü ilgi etmek zorundalar. Sana ne kazandıracak noktasından bakılması gerekiyor. Bu yönde hesaplamasını yapan esasen dolardan uzak durur. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Aralık ayında hem döviz kurlarında hem de enflasyonda tepetaklak bir durum yaşanacağını açıkladı.

Demek ki onlar bir şeye güveniyorlar. Dolar yatırımına esasen mesafeliydim ama ben olsa bu açıklamalardan sonra elimde dolar varsa en azından altına, gümüşe dönerim.” şeklinde konuştu.

İslam Memiş’ten Altın Açıklaması!

İslam Memiş, “Ons altın fiyatlarında FED tutanakları ardından bir yükseliş hareketi gördük. Altın pazarının istediği bilgileri FED tutanakları verdi ve ons altın 1.755 dolar oranına kadar tekrardan çıktı. Altın pazarı tekrardan güç depoluyor.

Bir sıçrama tahtası oluşturup yeni bir atağa daha kalkacak. Bir ileri atakta ons altın bağlamında 1.815 dolar civarını konuşuyor olacağız. Bundan ötürü ons altın için bu fiyatlar hep alım fırsatıdır. Altın fiyatlarında bu dönem düşüşler olsa da şunlar hem anlık olacak ve kalıcı olmayacak.” diyerek sözlerini bitirdi.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365 sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP