DOLAR

32,3318

0.25%
EURO

35,0501

-0.24%
ALTIN(gr)

2.279,25

0,09%
BİST 100

%
Emekliye yılbaşı ikramiyesi kaç TL? 2023 emekliye yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi? 2.500 TL ikramiye ödenecek mi?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Emekliye yılbaşı ikramiyesi kaç TL? 2023 emekliye yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi? 2.500 TL ikramiye ödenecek mi?

Emekliye yılbaşı ikramiyesi kaç TL? 2023 emekliye yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi? 2.500 TL ikramiye ödenecek mi?

ABONE OL
4 Aralık 2022 10:04
Emekliye yılbaşı ikramiyesi kaç TL? 2023 emekliye yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi? 2.500 TL ikramiye ödenecek mi?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 2023 emekliye yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi? 2.500 TL ikramiye ödenecek mi? Emekliye yılbaşı ikramiyesi kaç TL? Yeni seneye artık çok az bir süre kala vatandaşların kafalarında artık tek bir soru var. Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Detayları sizler için araştırdık. Birçok uzman ikramiyelerin bu kadar yüksek olmayacağı belirtse de yüksek enflasyon nedeniyle bu yılbaşı ikramiyelerin yüksek olacağı da birçok uzman tarafından dile getirilmektedir. Yapılacak olan yeni yıl artışı ile ikramiyenin ne kadar olacağı yeni maaşların ne kadar olacağı, promosyonların ne kadar ödeneceği gibi birçok konuda belirsizlik yılbaşı ile sona ermiş olacak.

Yılbaşı Zamlarla Geliyor

Devletten henüz ikramiyelerin ve zamların ne kadar olacağı ile ilgili net bilgiler gelmedi fakat emekliler merak içinde gelecek olan güzel haberleri bekliyorlar. Verilecek olan yılbaşı ikramiyesinin yüksek olacağına dair umut oldukça fazladır.

Çünkü geçtiğimiz günlerde yetkiler bu sene hiçbir emeklinin mağdur edilmeyeceğini, verilecek olan ikramiyelerin emeklileri oldukça mutlu edeceğini belirtmişlerdir. Bu nedenle emekliler yapılacak zam ve ikramiyeler konusunda yüksek beklentilere sahiptirler.

Bunun yanında yılbaşından önce EYT konusunda müjdeli haberler geleceği de sosyal medyada yer almaktadır. Kapsayıcı bir EYT yasasının gelmesi halinde 2023 yılına milyonlarca insan sevinçle girecektir. Bu konudaki belirsizlik de yeni yılla birlikte sona ermiş olacak.

Emekliye Yılbaşında İkramiyesi Var Mı?

Emeklilerin yeni seneden beklentileri doruk noktasına çıkmış durumda. Herkesin bildiği gibi her sene Ramazan ve Kurban bayramları evvel emeklilerin ve dar gelir grubuna mensup vatandaşların hesaplarına aktarılan 1.100 TL ikramiyenin, sene başında da zamlanarak 2500 TL’ye çıkartılması bekleniyor.

Vatandaşların istekleri bu yönde gündeme gelir iken şimdilik emekli ikramiyelerine dair yetkililerden bir açıklama gelmedi. Yılbaşında emekli ikramiyesi alma hevesinde olan çok sayıda vatandaş, yeni senede ikramiye dağıtılıp dağıtılmayacağına dair şimdilik bir açıklamanın gelmemesi nedeniyle bu sene ikramiye verilmeyeceğini düşünüyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Mehmet Şerin Alış

    Bir bıraksanız,muğlak ve de şu anda net olması mümkün olmayan söylemlerle umut algısı yaparak duygularla oynamayı…Sözü bir tek kişi der ise o faile alınır ki,bu da sistemin özüdúr…


HIZLI YORUM YAP