BİM’de kargaşa çıkartacak sıvı yağ indirimi! Yarından İtibaren 5 L sole ve emek ayçiçek yağı fiyatları yarıya iniyor!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • BİM’de kargaşa çıkartacak sıvı yağ indirimi! Yarından İtibaren 5 L sole ve emek ayçiçek yağı fiyatları yarıya iniyor!

BİM’de kargaşa çıkartacak sıvı yağ indirimi! Yarından İtibaren 5 L sole ve emek ayçiçek yağı fiyatları yarıya iniyor!

ABONE OL
4 Aralık 2022 15:12
BİM’de kargaşa çıkartacak sıvı yağ indirimi! Yarından İtibaren 5 L sole ve emek ayçiçek yağı fiyatları yarıya iniyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yarından İtibaren 5 L sole ve emek ayçiçek yağı fiyatları yarıya iniyor! BİM’de kargaşa çıkartacak sıvı yağ indirimi! Market fiyatları yükselmeye başladığından beri birçok market elini taşın altına koydu. Ürünlerinde sık sık indirime giderek vatandaşın gıda ürünlerine çok daha uygun fiyatlara ulaşmasını sağladı. Özellikle marketler temel gıda ürünlerinde indirim yaparak vatandaşların uzun süreler dayanacak tüketim mamullerine rahatça ulaşmasını sağladılar.

İşte Yağ Fiyatları

Geçtiğimiz aylarda yağ fiyatları oldukça düşük fiyatlara satıldı. Bim ’in geçtiğimiz aylarda ki yağ fiyatlarına bakacak olursak Sole ve Emek markasının ayçiçek yağlarının 5 litrelik boyutlarda olanları 140 TL bandında fiyatlara satıldı.

Bunun yanında geçtiğimiz aylarda birçok temel gıda ürünü de indirime girdi. Un, tuz, süt gibi ürünler en az yüzde 25 indirimle satıldı. Market her ay farklı ürünlerde indirime gitti ki insanlar her ay farklı ihtiyaçlarını karşılayabilsin.

Ayrıca marketin online sitesinde de indirimler devam etti. Online olarak internette sipariş veren müşterilerde bu sayede indirimden faydalanabildi. Bim aktüeli takip edenler düzenli olarak bu indirimli ürünleri alabilirler.

Yudum Ayçiçek Yağı 5 litre: 169 TL’den satılıyor

Yudum Ayçiçeği Yağı 2 litre 79 TL’den satılıyor

Sole Ayçiçek Yağı 5 litre: 155 TL’den satılıyor

Orkide Ayçiçek Yağı 5 Litre 165 TL’den satılıyor

Sole Ayçiçek Yağı 2 litre: 69,00 TL’den satılıyor

Sole Ayçiçek Yağı 1 litre: 35 TL’den satılıyor

Abalı Ayçiçek Yağı 5 Litre 165 TL’den satılıyor.

Abalı Ayçiçek Yağı 2 litre: 70 TL’den satılıyor

Biryağ Ayçiçek Yağı 2 litre: 63,90 TL’den satılıyor

Sırım Riviera Zeytinyağı 2 litre: 107.50 TL’den satılıyor

Sırım Riviera Zeytinyağı 1 litre: 59.90 TL’den satılıyor

Sırım Natürel Sızma Zeytinyağı 1litre: 55.90 TL’den satılıyor

Sunar Mısır Yağı 2 litre: 69,90 TL’den satılıyor

Bim Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM’in Kâr Oranı Nedir?

Bir başka iddia da BİM’in üreticiden aldığı ürünün fiyatını üçe, dörde katlayarak tüketiciye sattığı yönünde…

Bunun sağlaması da şirketin brüt kâr marjı verisinden yapılabilir. Brüt kâr marjı, bir firmanın sattığı ürünlerden pazarlama, genel yönetim, finansman gibi giderler düşürülmeden firmanın kâr edip etmediğini gösterir. BİM senenin ilk dokuz ayına dair brüt kâr marjı seviyesi yüzde 18. Bu da toplam gelirinin yüzde 18’inin kâr bulunduğu manasına geliyor. BİM bir üreticiden ortalama 100 TL’ye aldığı bir ürünü, 118 TL’ye satıyor. Bu da iddia edildiği kadar yüksek farklarla ürünlerin satılmadığını gösteriyor. Bu rakamdan pazarlama, genel yönetim, finansman gibi giderler de düşürülünce kâr marjının daha düşük çıkacağı anlaşılıyor.

Brüt kâr marjı verisi, 2021’in aynı döneminde ise yüzde 18,7 idi. Bu yüzden bu veri bu yıl gerçekten düşmüş durumda.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (18)
  • Deli Dumrul

    Hala bunların yalanına kim inanıyor.Yüzsüzlükte lider oldular yancılarıda aklamaya çalişiyor…

  • ÇAKIROĞLU

    AYÇİÇEK YAĞI YARI FİYATINA DÜŞÜRÜYOR OLMALARI EN AZ YÜZDE YUZ KÂR ETRIKLERININ ISPATI ZATEN.BU HABER SITESIDE UCHARFLI MARKETLERI TEMIZE CIKARMAK ICIN TAKLALAR ATIYOR.

  • Serkan özkan

    Bim ile 101 çok çok çok pahalı daha şanslarını kaybettiler

  • Serkan özkan

    Bimin Malları kalitesiz ve pahalı

  • Fikri

    Bu market grupları insanlara eaiyet için çalışıyorlar sürekli bitmeyen bir zam furyası hakkımı helal etmiyorum bu zulme kim ortak oluyorsada hakkım haram zehir zıkkım olsun Allah cezalarını versin amin….

  • Kayaaa

    Bedava verse almayacağım.

  • Adsız

    Gönlüm geçti sizden elimde değil ayağım gitmiyor milleti canından bezdirdi marketler bide uyarılınca millete kafa tutuyonuz kara listenizde de varmı uyarıcı mesaj yazanlara

  • Sare

    Artık bedavada verseniz boş.siz mi bu ülkenin temel taşısınız yoksa bu millet mi göreceğiz

  • Murat

    Pazarda domates 15 TL iken bimde 29 TL olduğunu görünce bari pazar kurulu iken fiyatı düşürün ayıp deyince neredeyse müşteriler beni dövecekti yani garip insanlar var aramızda muzu çürüyene dek yüksek fiyatta tutup sonra yarı fiyatına etiket koyan bimi gördüm anlatmaya bitmezYAZIKLAR OLSUN

  • Serdar

    Demekki isteyince inebiliyormuş. Bu durumda iki mâna var bir ya nornalde iki katına satıyorsunuz ya da reklam için yarı yarıya indirdiniz. Bim eskiden ucuzluk marketiydi artık bim bile pahalı.

  • Gönül

    A 101 girdim dolaşirken çalışan etiket değiştiriyordu değiştirdiği etikete kendide şaşirdı fiyatı görünce yalışmı diye tekrar tekrar baktı ama eline verilen buydu yüzde yüzdü insaf bendeböyle birşey şahit oldum

  • aydin

    ya iyi guzelde bu elestirilerinizi her alanda gosterseni,ze

  • Okutan

    Nekadar ucuza satsaniz artık bin şok a101 migros hayatimizdan çikardik

    Yanıtla Yanıtla
    +46
    -15
  • Ziya emekli

    Bedava da verse şahsen ben gitmem. Bunların insanları düşündüğü yok. Tek düşündükleri, cebimizde, elimizde ve avucumuzdakini çalmak. Bu tür marketlere hakkımı helal etmiyorum. Zehir zıkkım olsun bizlerden çaldıkları.

    Yanıtla Yanıtla
    +52
    -13
  • Bir ülkücü

    Son za­man­lar­da bim ve diğer zincir marketler çok pahalı satmaya başladı! Ben haftalık alışveriş yapıyordum,her hafta fiyatları arttırıyorlardı ben de gitmez oldum! Uzun zamandır dolar aşağı yukarı aynı fiyatta satılıyor, akaryakıt ise 30 TL civarında iken epey bir indirim oldu buna rağmen bu marketler devamlı zam yaptılar! İyi hatırlıyorum devlet KDV oranında indirim yaptı! Daha uygulamaya geçmeden fazlasıyla gıda fiyatlarına zam yaptılar yani devletin yaptığı indirim havada kaldı! En sonunda bimin sorumlusu tvye çıkıp ona buna halka hakaret etmesi tuzu biberi oldu! İsterse bedava versinler bu üç cin markete gitmiyeveğim! Hiç kimse halktan üstün değildir! Halk sizi nasıl büyüttüyse öylede düşürür!

    Yanıtla Yanıtla
    +67
    -10
  • Fatih

    Bırakın bu ayakları %17miş yalandan kimse ölmez koskoca dükkanı sen bürüt %17karla ayakta tutcan he tatlı su kurnazları zehir zıkkım olsun yetimin fakirin hakkı size %17den fazlaysa

  • Eren kavaracı

    Bimden alışverişi kestim gitmiyorum sizde gitmeyin

    • Servet

      10 gün hiç kimse alış veriş yapmasa aç kalmaz bak nasıl yola geliyorlar


HIZLI YORUM YAP