DOLAR

32,5184

-0.09%
EURO

34,8191

-0.15%
ALTIN(gr)

2.429,14

-0,03%
BİST 100

%
2023 Renault Taliant zam görmeyen tek otomobil; Şubat ayı fiyat listesi hoşunuza gidecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • 2023 Renault Taliant zam görmeyen tek otomobil; Şubat ayı fiyat listesi hoşunuza gidecek

2023 Renault Taliant zam görmeyen tek otomobil; Şubat ayı fiyat listesi hoşunuza gidecek

ABONE OL
30 Ocak 2023 10:23
2023 Renault Taliant zam görmeyen tek otomobil; Şubat ayı fiyat listesi hoşunuza gidecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şubat ayı fiyat listesi hoşunuza gidecek. 2023 Renault Taliant zam görmeyen tek otomobil. ÖTV düzenlemesinin ardından fiyatı düşen modellerden birisi de Renault Taliant oldu. İşte aracın güncel fiyat listesinin yayınlanmasının ardından çok sayıda kişi Renault bayilerine koştu. İşte Renault Taliant sedan modelinin indirimli modelinin detayları…

Renault Taliant En Uygun Fiyatlarla Sizleri Bekliyor!

Son zamanlarda ülkemizdeki sıfır otomobil fiyatları bir hayli yükseldiği için araç alımlarında insanlar sıkıntı yaşamaya başlamıştı. Bu indirimler B sınıfı sedan modellerinde bile yarım milyondan başlayan fiyatlarla sunulmaya başlamıştı. Bu durumun farkında olan ve fiyatları aşağı çekmek isteyen hükümet bu artışın önüne geçmek ve vatandaşım alım gücüne uygun araçların piyasada yer alması için bir takım çalışmalar yapmaya başladı. Sonunda çareyi ÖTV matrah düzenlemesi yapmakta buldu.

Renault Taliant modelinde de çok büyük indirim yapıldığı haberleri gelmeye başladı. ÖTV indirimi sayesinde Renault Taliant aracın modeli 393 bin TL olarak alıcılarına ulaştı.

Bu fiyat seçenekleri incelendiğinde fiyatı 550.000 TL’nin altında olan otomobillerin fiyatlarında ciddi düşüşler meydana geldiği görülüyor. İşte bu çok büyük indirimli araçlardan bir tanesi de Renault Taliant.

B sınıfı bir sedan modeli olan Taliant, artık çok daha uygun fiyat seçeneklerine sahip olarak sizlerle birlikte oluyor. Bu aracı satın almak isteyenler bu uygun fiyat seçeneklerini kaçırmadan aracını alıp rahat rahat kullanamaya başlayabilir

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP