1 dolar, 30 gün sonra bu fiyattan satılacak! Ardı ardına açıklanan bu rakamı görenler şoke oluyor! Akıllara zarar!
  • Finans 365
  • Döviz
  • 1 dolar, 30 gün sonra bu fiyattan satılacak! Ardı ardına açıklanan bu rakamı görenler şoke oluyor! Akıllara zarar!

1 dolar, 30 gün sonra bu fiyattan satılacak! Ardı ardına açıklanan bu rakamı görenler şoke oluyor! Akıllara zarar!

ABONE OL
31 Ocak 2023 09:50
1 dolar, 30 gün sonra bu fiyattan satılacak! Ardı ardına açıklanan bu rakamı görenler şoke oluyor! Akıllara zarar!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ardı ardına açıklanan bu rakamı görenler şoke oluyor! Akıllara zarar! 1 dolar, 30 gün sonra bu fiyattan satılacak! Yatırım yapmak isteyen vatandaşların en gözde aracı olan dolar ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Bu anlamda ünlü ekonomist Selçuk Geçer gene bomba açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalarda doların gerçek değerinin 25 lira olduğunu belirten Ekonomist Selçuk Geçer, doların 1 ay sonra ne kadar olacağını da açıkladı. Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki artışın engellenmesinin imkânsız olduğunu ortaya koydu. Ve doların pik yapacağı tarihi de söyledi.

Selçuk Geçer verdiği detaylarda dolardaki bu artışı bundan sonra baskılamalarının olası olmadığını kaydederek, ülkeye sokabildikleri sıcak para olanaklarının da tükenmiş halde bulunduğunu öne sürdü.

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada doların önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacağını ve Şubat ayının sonuna kadar da 25 lirayı göreceğini kaydetti.

Yaptığı son dakika açıklamasında doların çıkacağı değerin zaten şu anda reel sektör değeri olduğunu belirten Ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye’nin kısa vadeli borcunun tarihinin en yüksek seviyesinde olduğunu kaydetti. Geçer, “190 milyar dolara yakın bir borç var 1 yıl içerisinde ödenmesi gereken. Böyle bir yakın dönemli borç varken artık doları baskılamaz imkansız, yakında yeniden tırmanmaya başlayacak” diye konuştu.

 

Selçuk Geçer, dolar ve diğer yatırım araçları ile alakalı tahminleri ile yine dikkatleri çekti. Kimse bunu beklemiyor diyen Geçer piyasalar altüst olacak diyerek ekledi. Dolar kurunda yaşanan yükselişin devam edeceğini dile getiren Geçer şu ifadeleri kullandı, “İhracatımız her geçen gün biraz daha daralmaya devam etmekte. Önümüzdeki günlerde dış ticaret açığının artacak dolaysıyla da dolara olan ihtiyaç daha çok artacak buda dolar kıtlığı oluşacağına ve dolarda büyük bir kırılma İle karşı karşıya olunacağını göstermekte.” diyerek yatırımcıları uyardı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP