Devlet 25.500 TL geri ödemesiz yardım verecek bankamatik kartına yatıyor! ATM ve PTT başvuruları kabul ediliyor!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Devlet 25.500 TL geri ödemesiz yardım verecek bankamatik kartına yatıyor! ATM ve PTT başvuruları kabul ediliyor!

Devlet 25.500 TL geri ödemesiz yardım verecek bankamatik kartına yatıyor! ATM ve PTT başvuruları kabul ediliyor!

ABONE OL
6 Şubat 2023 09:20
Devlet 25.500 TL geri ödemesiz yardım verecek bankamatik kartına yatıyor! ATM ve PTT başvuruları kabul ediliyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ATM ve PTT başvuruları kabul ediliyor! Devlet 25.500 TL geri ödemesiz yardım verecek bankamatik kartına yatıyor! Devlet vatandaşlara yönelik yeni adımlar atamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda geri ödemesiz bir şekilde 25.500 TL ödeme uygulanacağı aktarılıyor. İşte detaylar! PTT’den acil nakit paraya sıkışan vatandaşlar amacıyla bankalardan bankamatik kartı tespit edilen vatandaşlara, kartı düzenli kullanmak bağlamında geri ödemesiz 25.500 TL’ye kadar tüketici kredisi verecek. PTT bankamatik kartını kullanarak alış veriş yapan acil gereksinimi olan vatandaşlara 25.500 TL’ye varan ihtiyaç kredisi verilecek. İlk olarak PTT ve Aktif Bank doğrultusundan yapılan hizmet ardından ING Bank, Denizbank ve Burgan Bank bağlamında oluşturuldu. Genellikle PTT, kendi şubeleri üzerinden emekli maaşlarını çeken vatandaşlara kredi notları düşük olsa dahi kredi vermeyi kabul ediyor. İhtiyaç kredisine başvurmak amacıyla iki koşul bulunuyor. Bunlardan biri 18 yaşının üzerinde olmak, biri de Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmak. Eğer bu koşulları karşılıyorsanız TÜKETİCİ kredisine başvurabilirsiniz.

Para Nasıl Alınacak! 

36 ay vade ve 3 ay erteleme seçeneği ile bu ihtiyaç kredisini geri yatırabilme avantajına sahip oluyorsanız. İlk taksit PTT üzerinden 3 ay sonra yatırılacak. Eğer kredi başvurusunu SMS ile yapacaksanız KREDİ yazıp boşluk bırakıp KİMLİK NUMARANIZI yazdıktan sonra mesajınızı 3050’ ye göndermeniz gerekmektedir. Kısa süre sonra da PTT tarafından bilgilendirme mesajı alacaksınız. Eğer SMS başvurusu değil de online üzerinden kredi başvurusu yapmak isterseniz de PTT ya da Aktif Bank’ın resmi internet sitesi veya uygulaması üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Üçüncü bir seçenek olarak da Kimlik kartınız ile en yakın PTT şubesine giderek başvuru kaydı oluşturabilirsiniz. Ekonomik kriz, maddi imkanlar göz önüne alındığında hepimizin desteğe ihtiyacı olabilir. Bu yüzden kredi başvurusuna ihtiyaç duyabilirsiniz. Aynı zamanda bu başvuruyu yaparken anında ödemek yerine erteleme avantajıyla da bu krediye sahip olma imkânınız oluyor. Bu yüzden PTT ve Aktif Bank size bu imkânı sunacaktır. Eğer ihtiyacınız varsa ya da detaylı bilgi almak isterseniz internet sitelerine bakabilir ya da şubelere giderek ihtiyacınız olan bilgiyi alabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (15)
  • Vatandaş

    3 ay etmemeli 36 ay vadeli olunca geri ödemesiz oluyor değilmi hayatınız yalan dolan olmuş

  • Adem karatutlu

    Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin

  • Alexsander

    Kata liste olan ne yapsin

  • Borcu olan neylesin

    Borcu olan ne etsin

  • . S

    Nasıl oluyor geri ödemesiz diyorsunzu ama ilk taksit 3 ay sonra oluyor nasıl iş bu

  • Kadir Başcan

    Kira yardimi ihtiyacim var

  • Denizdeniz kasap

    İhtiyacım çok 20 tle çekmek istiyorum kabul olursa çok sevinirim

  • Deniz

    Allahım devletime yardım etsin

  • Okay

    Bu çok doğru gelmedi bana .başvurmadan önce teyit edin haberi yapanlar da kontrol etsin

  • Burcin Bayram

    Üç cocuk var benim iç bez cici bebe almıyoruz sut

  • Yusuf güzel

    Ben Şanlıurfa da yapıyorum 17 yaşında yım babam beyin tümörü çalışıyordum şimdi deprem yüzünden ayleme yardım etmek için çıktım bana da yardım dan 10.000 TL verilse çok mutlu olurum Allah Türkiye Türkiye’de yaşayan herkes e Allah yardımcısi olsun inşallah

  • Abdurrahim

    Allah her zaman doru olanı billendir Allah bizi afetsin

  • Hüsamettin gümüş

    Enkazdan dolayı evlerimiz çok hasarlı olduğu için afatizin verlimiyor yikacak dairemiz bu yüzden mahsur kaldık

  • Hatice

    Geri ödemesiz ne oluyo 3 ay sonra geri ödemelimi oluyo insan kandirin sz devlet vermiyo zaten fakire para devlet turkiyeye sahip cikmiyo yabancilat suriyeliler tatli geliyo neyse gerek yok szlere alin teri oldugu kadar rabbim ac birakmasin saglik olsun yeter ya Allahim mugtaç etmesin insallah🤲🤲🤲🤲🤲

  • Halil

    Allah devletiize zeval vermesin0

    Yanıtla Yanıtla
    +18
    -11


HIZLI YORUM YAP