TC kimlik no son hanesi çift olanlar bu haber size! PTT’den 34 bin TL nakit paranızı hemen alabilirsiniz
  • Finans 365
  • Kredi
  • TC kimlik no son hanesi çift olanlar bu haber size! PTT’den 34 bin TL nakit paranızı hemen alabilirsiniz

TC kimlik no son hanesi çift olanlar bu haber size! PTT’den 34 bin TL nakit paranızı hemen alabilirsiniz

ABONE OL
18 Şubat 2023 10:13
TC kimlik no son hanesi çift olanlar bu haber size! PTT’den 34 bin TL nakit paranızı hemen alabilirsiniz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT’den 34 bin TL nakit paranızı hemen alabilirsiniz. TC kimlik no son hanesi çift olanlar bu haber size! Devlet tarafından verilen bu devlet destekleri sayesinde olumsuz sonuçların giderilmesi ve daha sonrasında da etkili bir şekilde işlemlerin sağlanması mümkün olmaktadır. Etkili bir şekilde işlemlerin sağlanması sonrasında olumsuz sonuçların yapılması sonrasında herhangi bir sorun meydana gelmeksizin işlemlerin sağlanması mümkün hale gelmektedir. Etkili bir şekilde yapılacak işlemler sonrasında olumlu sonuçlar elde edilmektedir. Özellikle PTT destekleri sayesinde kişilerin olumsuzlukların giderilmesi mümkün hale gelmektedir.

Özenli bir şekilde yapılan düzenlemeler sonrasında kişilerin düzenli bir şekilde yapılacak olan düzenlemeler sağlanması ve daha sonrasında da etkili bir şekilde olması gereken işlemlerin kaliteli bir şekilde tamamlanmalarına yardımcı olmaktadır. Olumlu sonuçların elde edilmesi sonrasında olumsuzlukların giderilmesi ve daha sonrasında yapılacak olan işlemlerin tamamlanması mümkün hale gelmektedir. Özenli bir şekilde işlemlerin tamamlanması ve daha sonrasında da  PTT destek avantajları sağlanmaktadır.

Ptt Aktifbank Aracılığıyla 34 Bin TL Kredi Verecek

PTT vasıtasıyla Aktif Bank bağlamında sağlanan kredinin oranı 34.000 TL olarak saptanmıştır. Emeklilerin TC kimlik numaraları eşliğinde şubelere giderek bu proseste 34 bin TL krediden yararlanabilecek. Ön koşul olarak banka doğrultusundan yayılan koşullarda 52 yaşından ufak olması belirteci verilmiştir. PTT ile Aktif Bank vasıtasıyla kişilerin bu krediden yararlanabilmeleri amacıyla tek koşul emekli olmasıdır. Banka ipotek ve teminat gibi rastgele bir ödeme almazken bu proseste kredi alacak vatandaşın da emeklisini taşıması yeterli olacak.

Nakit gereksinimleriniz amacıyla, %4,09’dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 34.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi müracaatında bulunabilirsiniz.​

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (6)


HIZLI YORUM YAP