DOLAR

32,2922

-0.64%
EURO

34,6770

-0.5%
ALTIN(gr)

%
BİST 100

%
Evinizden çıkmadan her ay 12000 TL kazanmak ister misiniz? O zaman bu habere dikkat!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Evinizden çıkmadan her ay 12000 TL kazanmak ister misiniz? O zaman bu habere dikkat!

Evinizden çıkmadan her ay 12000 TL kazanmak ister misiniz? O zaman bu habere dikkat!

ABONE OL
11 Mart 2023 23:41
Evinizden çıkmadan her ay 12000 TL kazanmak ister misiniz? O zaman bu habere dikkat!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

O zaman bu habere dikkat! Evinizden çıkmadan her ay 12000 tl kazanmak ister misiniz? İŞKUR, işe ihtiyacı olan kişilerle işverenleri bir araya getiren bir kuruluştur. İŞKUR, evinden çalışarak aile bütçesine katkı sağlamak isteyen kişiler için yeni iş fırsatları sunmaktadır. Özellikle ellerindeki paketleme işi gibi fazla ve basit işleri evden yapmaları için insanlara veren şirketler, İŞKUR aracılığıyla bu işlere talip olan insanlarla iletişim kurabilmektedir. Bu tarz işlerde kazanç genellikle kişinin çalışma yoğunluğuna göre değişmektedir. Günde 4-5 saat gibi süreleri ayırarak haftada 3000 TL’ye yakın kazanç elde etmek yapacağınız işe göre mümkündür.

İŞKUR Evde İş İmkanları

Ülkemizde işsizlik büyük bir sorundur ve İŞKUR her sene farklı sektörlerden binlerce iş ilanını listelemektedir. Bu seneyle birlikte evde iş imkanları da artık ulaşılabilir hale gelmiştir. Oluşan yüksek talebe cevap vermeye çalışan İŞKUR’a kaydınızı yaptırarak sizler de evde iş fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Bu tarz işlerin evlerinde oturan kimselere verilmesi sayesinde firmalar basit işleri için yüksek maliyetler ödemek zorunda kalmazlar. İş sahibi olmayan kimseler de kazanç elde etme şansı bulurlar. Bu evlere gönderilebilir işler aslında yüksek potansiyele sahip bir sektördür. Özellikle üretim sanayinde iş verenler bu hizmete sıklıkla ihtiyaç duymaktadır.

Paketleme İşleri ile Ailenizi Geçindirin

Firmaların genellikle ihtiyaç duyduğu hizmet paketleme olmaktadır. Birçok ilde paketleme için firmalar evlere ilan vermektedir. Paketleme denildiğinde aklınıza hemen komplike bir şey gelmemelidir. İşler toplu halde size gönderilen ürünlerin belirli adetlerde ayrılarak paketlere dikkatlice yerleştirilmesi şeklinde olabilmektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP