DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden SGK destekli 50.000 TL verilmeye başlandı! Yarın hesabınıza bakın
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden SGK destekli 50.000 TL verilmeye başlandı! Yarın hesabınıza bakın

Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden SGK destekli 50.000 TL verilmeye başlandı! Yarın hesabınıza bakın

ABONE OL
12 Mart 2023 21:44
Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden SGK destekli 50.000 TL verilmeye başlandı! Yarın hesabınıza bakın
1

BEĞENDİM

ABONE OL

SGK destekli ihtiyaç kredileri, sigortalı ve emekli kişilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak sunulan bir kredi türüdür. Son zamanlarda bu kredi türüne olan ilgi artmıştır. Bu yazıda SGK destekli 50.000 TL nedir, kimler başvurabilir, başvuru şartları nelerdir ve kredi miktarı nasıl belirlenir gibi soruların cevaplarını veriyoruz.

SGK Destekli İhtiyaç Kredisi Nedir?

SGK destekli ihtiyaç kredisi, sigortalı ve emekli kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak için Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halk Bank tarafından sunulan bir finansal üründür. Bu kredi türünde SGK desteği bulunmaktadır ve ihtiyaç kredileri sadece emekli ve sigortalı kişiler için sunulmaktadır. Bu kredi türüne başvuran kişiler, başvuru yapmaları durumunda aynı gün içerisinde ödemelerini alıyor.

Başvuru Şartları

SGK destekli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için öncelikle belirli şartların sağlanması gerekmektedir. Bu şartlardan en önemlisi sigortalı kişilerin son çalıştığı iş yerinde altı ay sigorta primlerini ödemiş olması gerekmektedir. Emekli olan kişiler için ise kredi başvurusu yapabilmeleri için emekli maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden almaları gerekmektedir. Bu şartları sağlayan herkes, kredi başvurusu yapabilir.

Destek Kredisi Miktarı Nasıl Belirlenir?

SGK destekli ihtiyaç kredisi, sigortalı ve emekli kişilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak sunulmaktadır. Bu kredi türü için belirli şartlar sağlanması durumunda 50.000 TL’ye kadar kredi alınabilmektedir. Kredi miktarı, başvuran kişinin gelir durumu ve kredi notuna göre belirlenmektedir. Ayrıca kredi başvurusu yaparken belirli evraklar da istenir.

Destek Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

SGK destekli ihtiyaç kredisi başvurusu oldukça kolaydır. İnternet bankacılığı veya banka şubeleri aracılığıyla hemen başvuru yapın

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP