Gram altın her an o rakamın üzerine çıkabilir! İşin uzmanı açıkladı, güvenli liman olmuyor dedi!
  • Finans 365
  • Altın
  • Gram altın her an o rakamın üzerine çıkabilir! İşin uzmanı açıkladı, güvenli liman olmuyor dedi!

Gram altın her an o rakamın üzerine çıkabilir! İşin uzmanı açıkladı, güvenli liman olmuyor dedi!

ABONE OL
18 Mart 2023 22:14
Gram altın her an o rakamın üzerine çıkabilir! İşin uzmanı açıkladı, güvenli liman olmuyor dedi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İşin uzmanı açıkladı, güvenli liman olmuyor dedi! Gram altın her an o rakamın üzerine çıkabilir! 2022 yılı boyunca enflasyonist baskılar nedeniyle zor günler geçiren altın ve para piyasaları, son iki ayda toparlanmış ve 2023 yılına sürpriz yükselişlerle giriş yapmıştır. Özellikle yatırımcıların ilgisini çeken gram altın, günümüzde bin 200 TL’nin üzerinde işlem görüyor. Bu durum, yatırım uzmanlarının yeni rakamlar açıklamasına sebep oldu.

Gram Altını 2023 Yılında Neler Bekliyor?

Tarihi zirveyi görmenin ardından ons altına odaklandı. Son altı aydır 1850 dolar seviyesini test edemeyen ons altın, bugünlerde bu seviyeyi zorlamaya başladı. Altın piyasasındaki durumu analiz eden Altın Piyasası Uzmanı Nasri Amcalar, gram altının bu sene tahmini rakamını açıkladı.

“Her Düşüş Bir Alım Fırsatıdır”

Altın ve para piyasaları uzmanları, şimdilerde gram altının 2023 yılında ulaşacağı seviyeleri tartışmaya başladı. Nasri Amcalar da diğer uzmanlar gibi açıklamasını yaptı ve gram altının bu yıl içerisinde bin 500 TL ve üzerini göreceğini tahmin etti. Ayrıca Amcalar, “Biz bu rekorun daha da devam edeceği. Bin 500 lira ve üzerindeki seviyeleri göreceğini tahmin etmekteyiz. 6 ay ve 7 ay sonra baktığımızda gram altın bin 500 lira seviyelerine oturmuş olacak. Yani bu arada geçen sürede gram altında ufak tefek düşüşler yaşanabilir ama düşüşler vatandaşı da yatırımcısını da korkutmasın. Her düşüş bir alım fırsatıdır” ifadelerini kullandı.

“Gram Altın Güvenilir Bir Yatırım Aracıdır”

2022 yılında gram altının geldiği noktayı da değerlendiren Altın Piyasası Uzmanı Nasri Amcalar, altının güvenilir bir yatırım aracı olduğunu belirtti. Amcalar, “Gram altın da aslında her zaman söylediğimiz gibi güvenilir liman olduğunu bir kez daha bize kanıtlamış oldu.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP