DOLAR

32,3431

-0.06%
EURO

34,7938

-0.02%
ALTIN(gr)

2.388,29

-0,34%
BİST 100

%
Groupama Sigorta Hasar Dosya Sorgulama İşlemi Nasıl ve Nereden Yapılır?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Groupama Sigorta Hasar Dosya Sorgulama İşlemi Nasıl ve Nereden Yapılır?

Groupama Sigorta Hasar Dosya Sorgulama İşlemi Nasıl ve Nereden Yapılır?

ABONE OL
19 Mart 2023 02:14
Groupama Sigorta Hasar Dosya Sorgulama İşlemi Nasıl ve Nereden Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Groupama sigorta hasar kaydı sorgulama işlemi, araç sahiplerinin taşıtlarının sıfır alındığı günden bugüne kadar geçirdiği kazaları, hasarları ve yapılan tüm işlemleri görüntüleyebildiği bir uygulamadır. Bu işlem özellikle ikinci el araç alımında aracın durumunu kontrol etmek için önemlidir. Sigorta acenteleri için de hasar kaydı sorgulaması önemlidir. Hasar kaydı dosya sorgulaması, araçların ikinci el değerinin saptanması ve doğru bir alışveriş yapılması için gereklidir. Sigorta acenteleri kasko kapsamlarını öğrenmek için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi poliçe sorgulamasını kullanırlar.

Groupama müşterisi olanlar, hasar kaydı sorgulamalarını online işlemler üzerinden kolayca yapabilirler. Groupama, hasar kaydı dosyalarının hangi aşamada olduğunu detaylı bir şekilde müşterilerine sunuyor. Groupama’nın web sayfası olan “groupama.gov.tr” adresine girerek, “Hasar İşlemi Yap” sekmesi üzerinden hasar dosya sorgulama işlemi yapabilirsiniz. İstenilen bilgiler; hasar türü seçimi, T.C. kimlik numarası ya da vergi numarası ve plaka ile giriş yaparak hasar dosya sorgulama işlemi yapılır.

Müşteriler, ayrıca Groupama müşteri hizmetleri birimine bağlanarak da hasar kaydı dosya sorgulamasını öğrenebilirler. Yapılması gereken 0 850 250 50 50 numaralı telefondan müşteri hizmetleri birimine bağlanmak ve hasar kaydı dosya sorgulama işlemini talep etmektir.

Hasar kaydı dosya sorgulaması, araç sahipleri ve sigorta acenteleri için önemli bir işlemdir. Bu işlem, araçların hasar kayıtlarının kontrol edilmesini ve doğru bir alışveriş yapılmasını sağlamaktadır. Groupama sigorta hasar kaydı sorgulama işlemi ile ilgili detaylı ve güncel bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP