DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İnternetten Bir Tıkla Anında 32.000 TL Para! Akbank’ta İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • İnternetten Bir Tıkla Anında 32.000 TL Para! Akbank’ta İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

İnternetten Bir Tıkla Anında 32.000 TL Para! Akbank’ta İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

ABONE OL
19 Mart 2023 17:18
İnternetten Bir Tıkla Anında 32.000 TL Para! Akbank’ta İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar arasındaki kredi faiz oranlarının hızla artması nedeniyle, Akbank müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Akbank, ihtiyaç kredisi desteği sağlamak amacıyla yeni bir kefilsiz ve evraksız ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Nakit para ihtiyacı olan kişilerin uygun ödeme koşullarına sahip özel ihtiyaç kredilerinden yararlanabileceklerini açıkladı. Başvurular internet üzerinden yapılabilecek ve tüm gereken prosedürün online sürdürülebildiği belirtildi.

Akbank, başvuranlara özel avantajlar sağlamak amacıyla kişilere acil nakit ihtiyacı olan kişiler için kredi kampanyasını başlattı. Müşteriler veya yeni müşteri olanlar, yeni düşük faiz oranları ve esnek kredi koşullarından yararlanabilecekler. Kampanya, Akbank müşterisi olan kişilere de açıktır.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları Ve Gerekli Evraklar Neler?

Akbank kredi başvurusu için, müşterilerin 18 yaşını doldurmuş olmaları, kara listede olmamaları ve kredi notlarının düşük olmaması gerekmektedir. Başvuru evrakları arasında; fatura, banka bildirimi vb. yer almaktadır.

Kimlik numarası veya pasaportun her ikisi de vatandaşlık numarasını içerir.

Kişinin kendi adına ya da aynı evde yaşayanlar için son dönem yüksek faturalar arasında elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası aranmalıdır.

Eğer fatura yoksa, son 1 ayanın ikemetgah belgeleri vardır.

SGK hizmet dökümü göstererek aylık maaşını belirtebilirsiniz. Bunun yanında maaş bordrosu ve emekli aylığı tahsis belgesi de yeterlidir. Eğer şirket ortağı ya da serbest çalışan iseniz, vergi levhasınızla; menkul gelir sahibiyseniz faiz geliri gösteren hesap cüzdanın menşei beyan edilecektir.

Nasıl başvurulacağını merak ediyorsanız, AKBANK İhtiyaç Kredisi Başvurusu yapmak için ne yapmanız gerektiğini size en basit şekilde anlatacağız.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu, Akbank Direkt internet sitesinden her zaman ve her yerden yapılabileceği gibi, Akbank mobil şube, SMS kredi başvurusu veya bankamatikler üzerinden de yapılabilir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP