DOLAR

32,2069

0%
EURO

35,0360

0.04%
ALTIN(gr)

2.522,02

0,87%
BİST 100

%
İŞKUR’dan hastanelere yüzlerce işçi alımı başladı! En az 9.750 TL maaşla 18-56 yaş arası alınacak! İşte başvuru şartları ve kadrolar
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR’dan hastanelere yüzlerce işçi alımı başladı! En az 9.750 TL maaşla 18-56 yaş arası alınacak! İşte başvuru şartları ve kadrolar

İŞKUR’dan hastanelere yüzlerce işçi alımı başladı! En az 9.750 TL maaşla 18-56 yaş arası alınacak! İşte başvuru şartları ve kadrolar

ABONE OL
22 Mart 2023 13:07
İŞKUR’dan hastanelere yüzlerce işçi alımı başladı! En az 9.750 TL maaşla 18-56 yaş arası alınacak! İşte başvuru şartları ve kadrolar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık sektöründe işe başlamak isteyen vatandaşlar arama motorlarını meşgul ediyor. Özellikle son dönemde İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar, sağlık personeli alımları hakkında merak edilen detaylar hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte İŞKUR tarafından yayınlanan sağlık personeli alımları hakkında bilinmesi gerekenler.

Hastanelerde Temizlik Personeli Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayınlanan sağlık personeli alımları şimdilik yalnızca özel hastanelerde yapılacak. Alımlar için KPSS ya da mülakat şartı aranmıyor. Temizlik personeli olarak başvuru yapabilecek olan adayların en az ilkokul mezunu olması gerekiyor.

İŞKUR Temizlik Personeli Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR, kamu kurumları ve özel sektör işverenleri arasında aracılık yaparak işsizlere istihdam sağlamak amacıyla faaliyet gösteren bir kuruluştur. İŞKUR üzerinden yayınlanan KPSS şartsız personel alımları için başvuruların online olarak yapılabileceği duyuruldu. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği bu ilanlarda istenen başvuru şartlarına göz atalım.

İŞKUR’un temizlik personeli alımları için istenen başvuru şartları şu şekildedir:

  1. Türk Vatandaşı Olmak: 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak gerekmektedir.

  2. Yaş Şartı: Başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.

  3. Sabıka Kaydı: Devlet güvenliğine, düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suç işlemiş kişiler, milli savunmaya karşı işlenmiş suçlar, devlet sınırlarına karşı işlenen suç ve casusluk girişimi, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak gerekmektedir. Affa uğramış olsa bile kabul edilmeyecektir.

  4. Kamu Haklarından Mahrum Olmamak: Kamu haklarından mahrum olmamak gerekmektedir.

  5. Eğitim Seviyesi: Başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir.

  6. Sosyal Güvenlik: Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almamak gerekmektedir.

  7. Disiplin Mevzuatı: Kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili disiplin mevzuatı kapsamında görevinden ya da meslekten ihraç edilen başvurular kabul edilmeyecektir.

  8. Vardiyalı Çalışma Sistemi: Adayların vardiyalı çalışma sistemine uygun olmaları gerekmektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP