DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor! Geri Ödemesiz 10 Bin TL Ödeme Yapılacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • PTT Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor! Geri Ödemesiz 10 Bin TL Ödeme Yapılacak

PTT Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor! Geri Ödemesiz 10 Bin TL Ödeme Yapılacak

ABONE OL
24 Mart 2023 15:06
PTT Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor! Geri Ödemesiz 10 Bin TL Ödeme Yapılacak
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomik kriz nedeniyle acil nakit ihtiyacı duyanlar için PTT’den güzel bir haber geldi. PTT, TC kimlik numarası ile başvuru yapanlara ihtiyaç kredisi desteği olarak 10.000 lira nakit para sunuyor. Ayrıca PTT’den ihtiyaç kredisi 50.000 TL’ye kadar da çıkabiliyor.

PTT Vatandaşın Cebini Rahatlatacak

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, ekonomik kriz devam ederken, vatandaşların nakit ihtiyacı da bir hayli arttı. Özellikle ay sonuna yaklaştığımız ve ceplerde para kalmadığı bir dönemde herkes banka kredisine yönelmeye başladı. Bunu sonucunda ise PTT, vatandaşın cebini rahatlatacak en uygun faiz oranıyla kredi fırsatı sunacağını açıkladı. PTT, ihtiyaç sahibi müşterilerine hızlı nakit düşük faizli kredi desteği sunuyor. PTT düşük faizli ihtiyaç kredisi parametreleri dahilinde başvuru sahipleri 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen tutarlarda talepte bulunabilmektedir.

PTT, hemen acil bir şekilde paraya ihtiyacı olan kişiler için yeni bir kredi kampanyası başlattı. PTT düşük faizli ihtiyaç kredisi, maddi sıkıntı yaşayanların derdine çare oluyor. Ayrıca banka şubesine gitmek yerine SMS ile kredi başvurusu yapıldığında dakikalar içinde onaylanıyor. PTT düşük faizli kredi başvurusu için detaylar ve kriterler belli oldu. O halde PTT’den kimler kredi alabiliyor?

PTT Düşük Faizli Kredi Seçeneği Sunuyor

PTT’den 10 bin TL’den 50 bin TL’ye değişen düşük faizli kredi programı açıkladı. 18 yaşını doldurmuş, acil paraya ihtiyacı olan ve kredi notu 1200 puan ve üzeri bankaların kara listesinde olmayan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı PTT kredi desteğine başvurabilir. Şubeye gitmek yerine kredi başvurunuzu SMS ile yapabilirsiniz. Cep telefonunuzun kısa mesaj alanına PTT yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numaranızı yazmanız yeterlidir. Mesajı ise 30-50’ye göndererek PTT SMS ile kredi başvurusu yapabilirsiniz.

PTT’nin düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başvuru sonucu sadece birkaç dakikada cep telefonunuza geliyor. Bu kampanyada, insanlar uzun vadeli seçeneklere erişmeye devam ederken, acil finansal ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kullanabilirler. Kredi notu kötü olanlar da PTT kredisine başvurabilir. Bankaların “kara listesinden” çıkmak bile yeterli olacaktır. 50.000 TL’ye kadar olan PTT kredileri için 36 ay vade belirlenmiştir. Talebiniz 50.000 TL ve üzeri ise 24 ay vadeli kredi talebinde bulunabilirsiniz.

PTT’ye Kimliğiyle Başvuru Yapanlar 10 Bin TL Ödeme Alacak

PTT’ye kimlik kartlarıyla gelenlere nakit para ödemesi yapılacağı açıklandı. Vatandaşlar 10.000 TL’lik ödemeyi 21 Mart-31 Mart tarihleri arasında alabilecek. Aktif Bank ve PTT üzerinden yapılan kredi başvurularının nakit ödemeleri anında hesabınıza geçiyor. İhtiyaç kredisi kampanyası başvurularının sonuçlarını sadece beş dakika içinde öğrenebileceksiniz.

PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılanların banka tarafından belirlenen şartları taşıması gerekmektedir. Şubelere gitmenize gerek kalmadan bankadan hemen kredi alabilirsiniz. Ek olarak PTT ve Ziraat Bankası aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanan emeklilere gelir belgesiz ihtiyaç kredisi de kullandırılacağı açıklandı.

Paraya ihtiyacınız varsa Ziraat Bankası’na size uygun faiz oranıyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası tarafından yürütülen kredi kampanyasına başvuran vatandaşlara aynı gün ödeme yapılıyor. Ziraat Bankası emeklilik hesabı üzerinden başvuruda bulunan ve Ziraat Mobil uygulaması üzerinden 7/24 kredi kampanyasına katılanlara emekli kredisi imkanı sunulmaktadır. PTT aracılığıyla emekli kredisi kullanmak isteyenler Aktif Bank’a kredi başvurusunda bulunabilirler. PTT ile Aktif Bank arasında yapılan anlaşma ile tüm ihtiyaç kredisi kullananlar aynı gün içinde işleme alınır ve kredi ödemeleri yapılır. Emekliler, PTT üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu da yapabilirler.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP