DOLAR

32,3804

-0.19%
EURO

34,7118

-0.11%
ALTIN(gr)

2.427,99

-0,42%
BİST 100

%
Akbank mobil kullanan herkese flaş gece yarısı duyuru geldi! 65 yaşının altındakiler anında 33.250 TL ödeme alacak
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Akbank mobil kullanan herkese flaş gece yarısı duyuru geldi! 65 yaşının altındakiler anında 33.250 TL ödeme alacak

Akbank mobil kullanan herkese flaş gece yarısı duyuru geldi! 65 yaşının altındakiler anında 33.250 TL ödeme alacak

Akbank, mobil uygulaması kullanan vatandaşlarına 65 yaş altı kişiler için gelir belgesiz ödeme verileceği haberi ile birlikte yeni bir nakit kampanyası duyurdu.

ABONE OL
28 Mart 2023 22:10
Akbank mobil kullanan herkese flaş gece yarısı duyuru geldi! 65 yaşının altındakiler anında 33.250 TL ödeme alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

65 yaşının altındakiler anında 33.250 TL ödeme alacak! Akbank mobil kullanan herkese flaş gece yarısı duyuru geldi! Bu kampanya kapsamında başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar aynı gün içinde destek ödemesi alabilecekler ve 36 ay vadeli olarak yeni bir işlem kaydı oluşturulacaktır.

Kampanya Şartları

Akbank, bireysel müşterilerine internet bankacılığı üzerinden 50.000 TL’ye kadar ödeme yapacak. Ancak, bu kampanyaya katılmak isteyenlerin bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuru Şartları

Başvuru yapmak isteyen kişilerin 18 ila 65 yaş arasında olması, banka kredi puanının 1300 ve üzerinde olması ve bireysel müşteri olmaları gerekiyor. Bu şartları yerine getirenler, bankanın belirlediği birkaç şarta uygun müşteri oldukları takdirde başvurularını gerçekleştirerek internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi alabilirler.

Kredi Başvuru Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler, cep telefonları üzerinden SMS atarak hızlı bir şekilde başvuru yapabilirler. Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına göndererek Akbank’ın SMS Kredi servisinden yararlanabilirler.

Başvuru yapmak için en çok tercih edilen yöntemlerden biri Akbank Direkt uygulamasıdır. Mobil uygulama üzerinden yapılacak başvurularda daha düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi kullanmak mümkündür. SMS ile kredi onayı alındıktan sonra, kredi kullanılmak için Akbank Direkt uygulaması üzerinden de SMS ile onaylanan tutarı hesaba yatırmak mümkündür.

Kredi Kampanyası Detayları

Akbank, 33.250 TL’ye kadar verdiği ihtiyaç kredisi kampanyası ile başvurularını gerçekleştirecek, kredi almak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu kampanya kapsamında vatandaşlar, gelir belgesi göstermeden 36 ay vadeli olarak kredi kullanabilirler.

Kampanya Avantajları

Akbank’ın bu kampanyası, vatandaşlara birçok avantaj sağlıyor. İhtiyaçlarını karşılamak için nakit ihtiyacı olan kişiler bu kampanya sayesinde kolayca kredi kullanabilirler.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP