DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ramazan jesti! Yapı Kredi Bankası banka hesabı olan vatandaşlara 2 dakika içerisinde 19.456 TL ödeme verilecek
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ramazan jesti! Yapı Kredi Bankası banka hesabı olan vatandaşlara 2 dakika içerisinde 19.456 TL ödeme verilecek

Ramazan jesti! Yapı Kredi Bankası banka hesabı olan vatandaşlara 2 dakika içerisinde 19.456 TL ödeme verilecek

ABONE OL
4 Nisan 2023 12:19
Ramazan jesti! Yapı Kredi Bankası banka hesabı olan vatandaşlara 2 dakika içerisinde 19.456 TL ödeme verilecek
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Bankası banka hesabı olan vatandaşlara 2 dakika içerisinde 19.456 TL ödeme verilecek! Ramazan jesti! Yapı Kredi Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı kredi seçenekleri ile öne çıkıyor. Özellikle ihtiyaç kredisi başvurularında uygun faiz oranları ve hızlı işlem süreleri ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Son dönemde yapmış olduğu duyurularla da dikkatleri üzerine çeken banka, 19.456 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi başvurularını 2 dakika içinde sonuçlandırıyor.

Banka hesabı olan ve kredi notu yüksek vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirerek kısa sürede ihtiyaç kredisi ödemelerine sahip olabilirler. Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurularda, kredi işlemlerinin 2 dakika içinde sonuçlandırılacağı belirtiliyor.

Banka, daha önce düzenli ödeme yapan ve kredi puanı uygun olan müşterilerine özel olarak sunulan bu avantajlı kampanyayla, ihtiyaç kredisi ihtiyaçlarını en hızlı ve uygun şekilde karşılamayı hedefliyor.

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyası, 19.456 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi başvurularında geçerlidir. Banka hesabı olan müşteriler, kampanyaya katılmak için öncelikle kredi notlarının yüksek olması gerekmektedir. Ayrıca, banka hesabı da kampanya şartları arasındadır.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, başvurularını bankanın resmi internet sitesi veya sosyal medya hesapları üzerinden yapabilirler. Başvuru işlemi sonrasında banka, kredi notu ve diğer koşulları değerlendirerek müşterilerine hızlı bir şekilde geri dönüş yapmaktadır.

SMS İle Kredi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve pratik çözümler sunmak için SMS ile kredi başvurusu imkanı da sağlıyor. Cep telefonlarından gönderilen SMS ile yapılan başvurular, bankanın belirlediği koşullar dahilinde değerlendirilmektedir.

Başvuru yapmak isteyen müşteriler, cep telefonlarına mesaj göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Bunun için mesaj kısmına bireysel t.c kimlik, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerinin yazılması lazımdır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP