DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

%
TOKİ arsa kura sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? TOKİ arsa kura çekimlerinde flaş gelişme yaşandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • TOKİ arsa kura sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? TOKİ arsa kura çekimlerinde flaş gelişme yaşandı

TOKİ arsa kura sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? TOKİ arsa kura çekimlerinde flaş gelişme yaşandı

ABONE OL
20 Nisan 2023 11:06
TOKİ arsa kura sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? TOKİ arsa kura çekimlerinde flaş gelişme yaşandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

TOKİ arsa kura çekimlerinde flaş gelişme yaşandı. TOKİ arsa kura sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), müstakil arsa kura çekimlerine devam ediyor. TOKİ, Nisan 2023 takvimine göre, 55 şehirde 39 bin 280 hak sahibi için arsa kura çekimi yapacak. Peki, TOKİ arsa sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte, TOKİ arsa kura çekimlerinde son dakika detayları.

TOKİ Arsa Kura Çekimleri Devam Ediyor

TOKİ, sosyal konut projeleri kapsamında arsa kura çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak başlatılan ‘İlk Evim İlk Arsa’ projesi kapsamında, TOKİ müstakil arsa kura çekimleri Nisan 2023 takvimine göre yapılıyor. Ordu Fatsa ve Ünye ilçelerinde gerçekleştirilen TOKİ ilk evim müstakil arsa kura çekimleri canlı yayın ile tokitv ve YouTube resmi adreslerinden de yayınlandı. Tüm TOKİ kura çekimleri toki.tv ve YouTube resmi kanallarından canlı şekilde de izlenebiliyor.

TOKİ Arsa Sonuçları E-Devlet Üzerinden Sorgulanabiliyor

TOKİ arsa kura çekimleri tamamlandıktan sonra, hak sahipleri arsa sonuçlarını öğrenmek için internet üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler. TOKİ arsa sonuçları e-Devlet ekranı üzerinden TC kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

TOKİ Ordu arsa sonuçları da e-Devlet ekranı üzerinden TC kimlik no ile öğrenilebiliyor. Ayrıca, Ordu Fatsa ve Ünye TOKİ arsa çekilişi canlı yayın izleme ekranı üzerinden de takip edilebiliyor.

TOKİ Arsa Kura Sonuçları Nisan 2023 Nasıl ve Nereden Öğrenilir?

TOKİ arsa kura çekimleri 10 – 28 Nisan 2023 tarihleri arasında toplamda 55 şehirde 39 bin 280 hak sahibi için yapılacak. TOKİ arsa kura sonuçları e-Devlet ekranı üzerinden sorgulanabiliyor.

Hak sahipleri, arsa sonuçlarını öğrenmek için e-Devlet sistemine girerek, TC kimlik numaraları ile sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP