DOLAR

32,2617

0.06%
EURO

34,7994

0.06%
ALTIN(gr)

2.404,42

-0,19%
BİST 100

%
İş Bankası muslukları sonuna kadar açtı! Faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi başladı!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • İş Bankası muslukları sonuna kadar açtı! Faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi başladı!

İş Bankası muslukları sonuna kadar açtı! Faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi başladı!

ABONE OL
20 Nisan 2023 12:30
İş Bankası muslukları sonuna kadar açtı! Faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizsiz 20 bin ve 50 bin TL bayram kredisi başladı! İş Bankası muslukları sonuna kadar açtı! İş Bankası, yeni müşterilere özel olarak vatandaşlara sıfır faizli nakit avans imkanı sunuyor. Banka, 20 bin TL tutarındaki krediyi 5 ay vadeli olarak vatandaşlara verirken, faiz uygulamıyor. Kredi geri ödemesi ise aylık 4 bin TL olarak belirlenmiş ve 5 ayın sonunda toplamda 20 bin TL geri ödenmiş olacak. İş Bankası müşterisi olmayan vatandaşlar, faizsiz nakit avans başvurusu için cep telefonlarına İş Bankası mobil uygulamasını indirebilirler.

Öte yandan, banka esnaflara da özel bir kampanya düzenliyor. Esnaf ve KOBİ’lere %0 faizli Hoş Geldin Kredisi ile birlikte, 550 lira TL kullandırım ücreti ve 125 liralık kredi tahsis ücreti uygulanıyor. Kredi vadesi minimum 3 ay, maksimum 6 ay olarak belirlenmiş olup, 6 ay vadeyle alınacak olan kredinin aylık geri ödemesi 8 bin 333 TL olarak belirlenmiş.

Banka, Hoş Geldin Kredisi kampanyası için başvuruların 28 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu duyururken, kredi ve paket hizmetlerinden faydalanmak isteyen esnaf ve KOBİ’lerin tüm İş Bankası şubelerinden başvuru yapabilecekleri açıklandı. Hoş Geldin paketi kapsamında, 1 yıl boyunca İnternet Şubesi ve İşCep kanallarından 100 adet havale ve 100 adet EFT işlemi, 2 adet 10 yapraklı çek karnesi ve 10 adet çek tahsilatı işlemi de ücretsiz olarak sunuluyor.

İş Bankası Faizsiz Kredi Nasıl Alınır?

İş Bankası, müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaktadır. Faizsiz kredi almak isteyen müşteriler, İş Bankası şubelerine başvurabilirler. Başvuru süreci hızlı ve kolaydır ve başvurunun sonucu genellikle birkaç iş günü içinde verilir. Başvuru sırasında müşterilerin finansal durumları değerlendirilir ve kredi miktarı belirlenir.

Faizsiz Bayram Kredisi Nedir?

Faizsiz bayram kredisi, bayram dönemlerinde ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerin kullanabileceği özel bir kredi türüdür. Bu kredi, faizsiz olarak verilir ve ödeme planı müşterinin talebine göre ayarlanabilir. İş Bankası, müşterilerine bayram dönemlerinde faizsiz bayram kredisi imkanı sunarak, ihtiyaçlarını kolayca karşılamalarını sağlamaktadır.

İş Bankası Faizsiz Bayram Kredisi

İş Bankası, müşterilerine faizsiz bayram kredisi imkanı sunarak, bayram dönemlerinde finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaktadır. İş Bankası faizsiz bayram kredisi, müşterilerin ödeme planını kendilerine göre ayarlayabilecekleri özel bir kredi türüdür.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP