DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan faizsiz kredi müjdesi geldi! Vatandaş bayram ediyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son dakika: Başkan Erdoğan’dan faizsiz kredi müjdesi geldi! Vatandaş bayram ediyor!

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan faizsiz kredi müjdesi geldi! Vatandaş bayram ediyor!

ABONE OL
22 Nisan 2023 20:50
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan faizsiz kredi müjdesi geldi! Vatandaş bayram ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş bayram ediyor! Son dakika: Başkan Erdoğan’dan faizsiz kredi müjdesi geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı’nda gerçekleştirilen Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni’nde yaptığı açıklamalarda, çiftçilere yönelik 10 yeni müjde verdi. Yapılan açıklamalar çerçevesinde; ahır, köy konağı, cami ve peyzajıyla akıllı köy evleri örnekleri, sıfır atık uygulaması, sürü yönetim sistemi, yenilenebilir enerji gibi özellikleri ile birlikte geliştirilmiş altyapısı ve birçok yeniliği barındıran yeni bir modelin sunumu gerçekleştirildi.

Akıllı Köy Evleri Modeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni’nde yaptığı açıklamalarda, akıllı köy evleri modelini sunarken, özellikle sıfır atık uygulaması, yenilenebilir enerji, sürü yönetim sistemi ve peyzaj gibi birçok yeniliği içeren bir model ortaya konduğunu vurguladı. Bu model ile çiftçilerimize, modern ve teknolojik bir hayat sunulurken, doğayı da koruyan bir yaşam alanı oluşturulması hedefleniyor.

0 Faizli Hayvancılık Kredileri

Erdoğan, hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren çiftçilere destek vermek amacıyla, Ziraat Bankası aracılığıyla 0 faizli hayvancılık kredileri vereceklerini açıkladı. Bu destekler, hayvan ve yem alımlarını da kapsayacak şekilde sağlanacak. Bu sayede, ahırların dolması, üretimin artması ve çiftçilerimizin gelirlerinin yükseltilmesi hedefleniyor.

İlk Evim Kampanyası

Afet bölgelerinde hayatta kalmayı başaran çiftçilere ve gençlere de yardım eli uzatılmıştır. Bu kardeşlerimize, İlk Evim kampanyası şartlarıyla akıllı köylerde ev sahibi olma imkanı sağlanmıştır.

Uygun Şartlı Finansman

Halihazırda köylerde yaşayan vatandaşlarımızın, mevcut evlerini yıkarak sıfır atık uygulamasına uygun, güvenli ve teknoloji destekli evlere sahip olmak istemeleri halinde, uygun şartlı finansman imkanı da sağlanacaktır.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP