DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası voltranı oluşturdu! Nakit ödemesi için son dakika karar verildi!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası voltranı oluşturdu! Nakit ödemesi için son dakika karar verildi!

İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası voltranı oluşturdu! Nakit ödemesi için son dakika karar verildi!

ABONE OL
22 Nisan 2023 23:37
İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası voltranı oluşturdu! Nakit ödemesi için son dakika karar verildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit ödemesi için son dakika karar verildi! İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası voltranı oluşturdu! İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik başlattıkları kampanyalarla, müşterilerine acil nakit kredi imkanı sunuyor. Bireysel müşterilerin katılabileceği bu kampanyalar ile onaylanan kredileri hesaplarına yatırarak, aynı gün içinde nakit ihtiyacını gidermeleri mümkündür. Bu kampanyalar dahilinde 36 aya varan vadelere sahip, faiz oranları uygun ihtiyaç kredileri kullanabileceğiniz gibi, ödemelerinizi 3 ay erteleyebilirsiniz.

İş Bankası Destek Kredisi Kampanyası

İş Bankası destek kredisi kampanyası, kamu destekli bir kredi kampanyasıdır. Bu kampanya dahilinde İş Bankası müşterileri, ihtiyaç kredilerinde gelir belgesi ibraz etmeden, kolayca kredi kullanabilirler. Başvurularını gerçekleştirmek için müşteriler, iş cep uygulamasını kullanabilirler. Bu uygulama üzerinden başvuru yapan müşterilerin başvuruları hızlı bir şekilde değerlendirilir ve onaylanan krediler, müşterilerin hesaplarına yatırılır.

Yapı Kredi Bankası Destek Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası destek kredisi kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşların hızlı bir şekilde kredi kullanmalarına olanak tanıyor. Bu kampanya dahilinde Yapı Kredi Bankası müşterileri, mobil uygulama ya da SMS yoluyla kolayca kredi başvurusu yapabilirler. Başvuru sonuçları, 3 dakika içerisinde cep telefonlarına gönderilir. Onaylanan krediler de hemen müşterilerin hesaplarına yatırılır.

Destek Kredilerinden Kimler Faydalanabilir?

İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası destek kredisi kampanyalarından, bireysel müşteriler faydalanabilirler. Kampanyalar dahilinde, gelir belgesi ibrazı gerekmeksizin, 36 aya varan vadelerle, uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz. Bu kampanyalar dahilinde kullandığınız kredilerin ödemelerini, 3 ay erteleyebilirsiniz.

Kampanyalara Nasıl Başvurulur?

İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası destek kredisi kampanyalarına, mobil uygulamaları kullanarak ya da şubelere gitmeden kolayca başvuru yapabilirsiniz.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP