DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Şimdi bakın! TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Başvuru yaparak anında onay alın!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Şimdi bakın! TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Başvuru yaparak anında onay alın!

Şimdi bakın! TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Başvuru yaparak anında onay alın!

ABONE OL
23 Nisan 2023 00:17
Şimdi bakın! TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Başvuru yaparak anında onay alın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvuru yaparak anında onay alın! Şimdi bakın! TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Nakit ihtiyacı olan kişilerin sıkça başvurduğu ihtiyaç kredileri, bankaların sunduğu yeni kampanyalarla daha cazip hale geliyor. Garanti Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan yeni kredi kampanyası, TC Kimlik numarası üzerinden başvuru yapacak vatandaşlara 26 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.

Kampanya Koşulları

Garanti Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan kampanyada, banka şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. Kampanyaya katılmak için başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde, düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz.

Başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların emekli olmaları durumunda emekli maaş müşterisi olması, sigortalı olarak çalışıyor olmaları durumunda ise son işyerlerinde 6 aydır çalışıyor olmaları, bankalar tarafından istenmektedir.

Kampanyaya Başvuru Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak için bankanın internet sitesine giriş yapabilir veya bankanın mobil uygulamasını kullanarak bankadan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar, ayrıca, en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte gelir belgesiz olarak başvuru yapabilir ve kredi notu sorgulaması sonrasında onay alırlarsa hemen kredi kullanabilir.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak veya bu bankaların mobil uygulamalarını kullanmanız durumunda internet bankacılığı ve internet şubesi üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek gelir belgesiz, masrafsız 26000 TL kredi alabilirsiniz. Yapılacak olan bu başvurular sonrasında nakit ihtiyacı olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı sağlanmaktadır.

Kampanya Avantajları

Bu kampanya ile, TC Kimlik numaranız üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek düşük faiz oranlarıyla nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kampanyaya başvurmak oldukça kolaydır ve kredi notu sorgulaması sonrasında kredi kullanımı hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP