DOLAR

32,4689

-0.06%
EURO

34,7325

-0.7%
ALTIN(gr)

2.434,75

-0,05%
BİST 100

%
TOKİ gibi TOGG alabileceksiniz! Vakıf, Halk ve Ziraat Bankası’ndan TOGG alacaklara 18 ay vade ile taşıt kredisi
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • TOKİ gibi TOGG alabileceksiniz! Vakıf, Halk ve Ziraat Bankası’ndan TOGG alacaklara 18 ay vade ile taşıt kredisi

TOKİ gibi TOGG alabileceksiniz! Vakıf, Halk ve Ziraat Bankası’ndan TOGG alacaklara 18 ay vade ile taşıt kredisi

ABONE OL
24 Nisan 2023 17:29
TOKİ gibi TOGG alabileceksiniz! Vakıf, Halk ve Ziraat Bankası’ndan TOGG alacaklara 18 ay vade ile taşıt kredisi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf, Halk ve Ziraat Bankası’ndan TOGG alacaklara 18 ay vade ile taşıt kredisi… TOKİ gibi TOGG alabileceksiniz! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son açıklamasında Türkiye’nin savunma sanayisindeki başarılarını, Deniz Kuvvetleri’ne teslim edilen TCG Anadolu gemisini, Altay Tankı’nın teslimatını ve yerli elektrikli araç TOGG’un üretim süreci hakkında bilgi verdi. 70 bini aşkın vatandaşın TCG Anadolu’yu ziyaret ettiğini ve İzmir’deki vatandaşların da ziyaretine açılacağını belirtti. Savunma sanayisindeki çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini, Altay Tankı’nı silahlı kuvvetlere teslim ettiklerini söyledi.

Türkiye’nin otomobili TOGG’un satışa sunulmasıyla elektrikli araç sektöründe Türkiye’nin ‘artık ben de varım’ dediğini belirten Erdoğan, üretim sürecinde de zorluklar yaşadıklarını söyledi. Emtia fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarının TOGG’un üretim sürecini de etkilediğine değindi. Erdoğan, TOGG’un ilk günlerden itibaren haksız eleştirilerin muhatabı olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG’un 2030 yılına kadar sahiplerine teslim edilecek araç sayısının 1 milyon adet olacağını açıkladı. Vatandaşların TOGG projesine yürekten destek verdiğini, aldığı ön sipariş adediyle projenin başarısını gösterdiğini belirtti. 2025 yılından itibaren TOGG’un ihraç edilerek dünya genelinde satışa sunulacağını da sözlerine ekledi.

TOGG, birçok açıdan diğer elektrikli araçlardan ayrılıyor. Türkiye’nin yerli markası olması, bataryalarının kendine özgü teknolojisi ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Araçlar, hızlı şarj istasyonlarına uygun olarak geliştirildi. Bu istasyonlar, Türkiye’nin batarya teknolojilerindeki yatırımları sayesinde kuruluyor. Erdoğan, batarya teknolojilerinde yapılan yatırımların Türkiye’ye 30 milyar Euro’luk katkı sağlayacağını belirtti.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP