DOLAR

32,5743

0.13%
EURO

34,9577

-0.22%
ALTIN(gr)

2.438,09

0,09%
BİST 100

%
Promosyonun babası veriliyor! Başvuran 9.200 TL’yi cebine koyuyor!

Promosyonun babası veriliyor! Başvuran 9.200 TL’yi cebine koyuyor!

ABONE OL
25 Nisan 2023 09:59
Promosyonun babası veriliyor! Başvuran 9.200 TL’yi cebine koyuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvuran 9.200 TL’yi cebine koyuyor! Promosyonun babası veriliyor! Son yıllarda emekli maaşı promosyonu veren bankaların sayısı artmıştır. Emeklilerin maaşlarını taşıdıkları bankalar, müşteri kazanmak için promosyon ödemeleri yaparlar. Emekli maaşı promosyonu, emeklilerin maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde aldıkları bir ödemedir. Bu ödeme, emekliler için bir nevi ödül niteliğindedir. Promosyon tutarları bankalara göre değişiklik gösterir ve belirli sürelerde güncellenir.

Emekli maaşı promosyonu, emekli olan kişilerin aldıkları maaşlarını taşıdıkları bankalardan dolayı aldıkları bir ödemedir. Bankalar, müşteri kazanmak için emekli maaşı promosyonu verirler. Emekli maaşı promosyonu tutarları bankalara göre farklılık gösterir. Bankalar, promosyon tutarlarını belirli bir süre sonra güncellerler. Emekli maaşı promosyonu almak için emekli olan kişilerin, maaşlarını taşıdıkları bankadan başka bir bankaya taşımaları gerekir. Bunun için emekli olan kişilerin, yeni bir banka hesabı açmaları ve maaşlarını bu hesaba taşımaları gerekir. Daha sonra emekli olan kişiler, aldıkları promosyon tutarını hesaplarına yatırırlar.

QNB Finansbank Emekli Maaşı Promosyon Kampanyası

QNB Finansbank, Türkiye’deki en yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalardan biridir. Banka, emekli müşterilerine özel birçok hizmet sunar. Bunlardan biri de yüksek promosyon ödemesidir. QNB Finansbank, emeklilerin maaşlarını bankaya taşımaları halinde 9.200 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapar.

QNB Finansbank Emekli Maaşı Promosyon Kampanyasının Detayları

QNB Finansbank, emekli müşterilerine özel olarak birçok hizmet sunar. Bunlardan biri de yüksek promosyon ödemesidir. QNB Finansbank, emeklilerin maaşlarını bankaya taşımaları halinde 9.200 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapar.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP