DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kanada, Almanya ve İngiltere işçi ilanları yayınlandı! Aylık 3.500 euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kanada, Almanya ve İngiltere işçi ilanları yayınlandı! Aylık 3.500 euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!

Kanada, Almanya ve İngiltere işçi ilanları yayınlandı! Aylık 3.500 euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!

ABONE OL
13 Şubat 2023 21:35
Kanada, Almanya ve İngiltere işçi ilanları yayınlandı! Aylık 3.500 euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Aylık 3.500 euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak! Kanada, Almanya ve İngiltere işçi ilanları yayınlandı! Kanada, Almanya ve İngiltere işçi alımlarında çalışmak için vize sorunu ve pasaport gibi belgeler istenir. Vize ve pasaport olmadan Kanada, Almanya ve İngiltere’de çalışmak mümkün değildir. Çalışmak isteyen kişilerin banka hesaplarında belli bir miktar parasının olduğunu göstermeleri gerekir. Banka hesabındaki para miktarı şirketten şirkete ve yıla göre değişiklik gösterir. Kanada, Almanya ve İngiltere’ye gitmek isteyen işçilerin adli sicil kaydının olmaması gerekir. Kişinin ülkede çalışabilmesi için 18 yaşından büyük bir erişkin olması şartlarına genel olarak bakılır. Başka ülkelerden Kanada, Almanya ve İngiltere’de çalışmayı düşünen kişilerden Almanca ve İngilizce dillerinin bilinmesi ayrıca resmi olarak dil sertifikası ile belgelendirmeleri istenmektedir. Ülke Kanada, Almanya ve İngiltere’de işçi olarak çalışmak için gelecek olan vatandaşlardan oturma izni ve çalışma izni almaları istenir. Bu sebeple iş bulmadan çalışma izni ve oturma izni alınmamaktadır.

Kanada, Almanya ve İngiltere Hangi Mesleklerde Alım Yapıyor?

Kanada, Almanya ve İngiltere’de gereksinim duyulan meslekler genelde hizmet ve sağlık pazarında tespit edilen mesleklerdir. Yapılan araştırmalara göre Finlandiya’da en çok alım oluşturulan meslekler şu şekildedir:

· Hemşire

· Sosyal Hizmetler Uzmanı

· Yaşça büyük olan Bakım Uzmanı

· Sıhhat Personeli

· Anaokulu Öğretmeni

· Muhasebeci

· Büro Çalışanı

· Sekreter

Bu meslekler amacıyla iş başvurusunda tespit edilen bireylerin başvurularının kabul edilme olasılıkları yüksektir.

Yurtdışı personel gereksinimlerini aktaran ülkeler, en az 3.500 bin euro ile istihdam edeceklerini bildirdikleri personelleri şu alanlarda görevlendirecekler:

Almanya: Çocuk gelişimi, su tesisatçılığı, hemşire, hasta bakıcı, garson, tır şoförü, pazarlamacı, mühendis, mimar, fabrika işçisi

Kanada: Tır şoförü

İngiltere: Ağır araç şoförü

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP