DOLAR

32,3330

0.24%
EURO

35,0937

-0.11%
ALTIN(gr)

2.298,92

0,95%
BİST 100

%
Aidat Ödeyen Tek Kredi Kartı Enpara’dan

Aidat Ödeyen Tek Kredi Kartı Enpara’dan

QNB Finansbank bünyesinde bankacılık faaliyetlerini yürüten Enpara.com, kredi kartı için kullandıkları sözleşmede bir ömür boyunca kredi kartlarından yıllık aidat alınmayacağını açık bir şekilde yazmasına rağmen bununla da yetinmiyor ve Enpara.com kredi kartlarını düzenli bir periyot içinde kullananlara senelik 100 Türk Lirası olmak üzere en az şekilde 2 sene boyunca kart aidatı ödüyor!

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Aidat Ödeyen Tek Kredi Kartı Enpara’dan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enpara.com’dan kart aidatı almak için yapmak gerekenler neler?

QNB Finansbank’ın bir hizmeti olan Enpara.com’un kredi kartını kullanıp, en az şekilde 2 yıl boyunca kart aidatı almak için yapılması gerekenler ise oldukça basit. İlk olarak Enpara.com’un aidat hizmetinden yararlanmak adına Enpara.com’un bir müşterisi olmak gerekli. Bundan sonraki diğer şart ise 31 Aralık 2018 tarihine dek Enpara kredi kartı sahibi olmak gerekli. Son olarak ise Enpara.com kredi kartınızı teslim aldıktan sonra kart aracılığı ile her yıl en az 6 ekstrenize 10 Türk Lirası ve üstü en az 10 adet işlemin geçmesi yeterli.

QNB Finansbank Enpara.com’dan alacağınız yıllık kart aidatınız, kampanyaya katılım şartlarını sağladığınız yılda gelen 6. ekstrenin tarihinden sonraki ilk ayın 7. gününde Enpara.com’da yer alan şahsi Vadesiz Türk Lirası hesabınıza yatırılır.

Aidat kampanyasının diğer ayrıntıları nelerdir?

  • Enpara.com kredi kartı kullanım aidatı alma kampanyası, kredi kartınızı teslim aldığınız andan başlar ve 2 sene boyunca devam eder.
  • Bu kampanyaya Enpara.com kredi kartlarından 31 Aralık 2018 tarihine dek alınmış kartlar katılabilir.
  • Enpara.com’dan yıllık kart aidatı alabilmek için kampanyaya katılım şartlarını sağladığınız yılda gelen en az 6 eksterinizde 10 Türk Lirası ve üstü en az 10 adet işlemin bulunması gerekmektedir.
  • Kampanya bünyesinde ekstrenize yansıyan 10 Türk Lirası ve üzeri harcamalara “alışveriş harcamaları, telefon faturası ödemeleri ve TL yüklemeleri, fatura ödemeleri, Motorlu Taşıt Vergisi ödemeleri işlemleri” dahildir.
  • Enpara.com’un kampanyasına katılım için gerekli şartları yerine getirdiğiniz durumda bir sene için maksimum 100 Türk Lirası olmak üzere en fazla 2 sene, 200 Türk Lirası kart aidatı ödemesi alabilirsiniz.

Enpara.com kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Enpara kart nasıl alınır diye merak edenler Enpara kredi kartı başvurusu için Enpara.com’un internet sitesini ziyaret edilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP