DOLAR

32,5525

0%
EURO

34,8370

-0.1%
ALTIN(gr)

2.431,86

0,09%
BİST 100

%
Banka Borcu Olan Vatandaşların Yüreğine Su Serpecek Kredi Haberi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Banka Borcu Olan Vatandaşların Yüreğine Su Serpecek Kredi Haberi!

Banka Borcu Olan Vatandaşların Yüreğine Su Serpecek Kredi Haberi!

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar yeni tip Koronavirüs salgınıyla birlikte ekonomik olarak büyük ölçüde olumsuz etkilendi, bankalar vatandaşa destek olacak fırsatlar sunuyor. Borç kapatma kredilerinden kimler yararlanabilir? Dört büyük banka borç kapatma kredisi imkanı sağlıyor! Şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:29
Banka Borcu Olan Vatandaşların Yüreğine Su Serpecek Kredi Haberi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşanmakta bu nedenle birçok borcu olan vatandaş borçlarını ödeyemiyor. Dört büyük banka borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlara destek oluyor, borç kapatma kredi kampanyaları birçok banka tarafından başlatıldı. Borcu olan vatandaşlar bu kredi imkanı ile borçları olan diğer bankalardan borçlarını kapatıp kredi aldıkları bankaya borçları tek çatı altında toplamış oluyorlar bu şekilde tek bir bankaya pratik bir şekilde borçlarını ödüyorlar.

Vakıfbank Borç Kapatma Kredisi

Vakıfbank müşterileri 50 bin liraya kadar borç kapatma kredisi çekebiliyorlar. Şartları sağlayan kişiler bu imkandan yararlanabilmekteler yani başvuran vatandaşın son 6 aydır sigortalı şekilde çalışıyor olması gerekir, krediyi alan kişiler 36 ay vadeyle 3 ay erteleme hakkına sahipler.

Akbank Borç Kapatma Kredisi

Akbank müşterileri 20 bin lira tutarında kredi imkanı sağlıyor üstelik %1,25 faiz uygulanmakta. Farklı bankalara borcu olan vatandaşlar maaşlarını Akbank’a taşırlarsa bu imkandan yararlanabilirler.

Finansbank Borç Kapatma Kredisi

Finansbank müşterileri pratik bir şekilde borç kapatma kredisi alabilirler, müşteri olmayan kişilerse maaşlarını Finansbank’a taşıyarak bu imkandan yararlanabilirler.

TEB Borç Kapatma Kredisi

TEB Bankası borç kapatma kredisi için herhangi bir komisyon ya da ücret istemiyor, uygun faiz oranı ile borç kapatma imkanları sunan TEB’den borç kapatma kredisi almak istiyorsanız gerekli belgeleri temin ederek TEB şubelerinde başvuruda bulunabilirsiniz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP