DOLAR

32,4281

0.04%
EURO

34,4651

-0.15%
ALTIN(gr)

2.488,25

0,22%
BİST 100

%
Booking.com Tekrar Açılacak

Booking.com Tekrar Açılacak

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Booking.com sitesinin tekrar yayın hayatına Türkiye'de devam edecek olduğunu canlı yayında açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:51
Booking.com Tekrar Açılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir takım girişimler sonrasında Booking.com’un kapanmasına neden olan kişiler şimdilerde düşen turizm gelirleri dolayısı ile Booking.com’un açılması için başvurular yapmaya ve tekrar Türkiye’de faaliyet göstermeye başlaması için öneriler sunmaya başladı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, yaptığı açıklamada yakın zamanda yeni düzenlemeler yaparak ”kurumsal üyelik” statüsü altında Türkiye’de erişimi olmayan Booking.com ve benzeri turizm amaçlı sitelerin tekrar faaliyet gösterebilecek olduklarını açıkladı.,

Yakın Zamanda Açılacak

Çok kısa süre içerisinde Booking.com ve benzeri Türkiye’de kapatılan internet sitelerinin açılacak olduğunu belirten Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, bu sayede vatandaşların daha fazla indirimli tatil yapabilecek olduklarını ve daha kolay bir şekilde tatil imkan tanınacak olduğunu belirtti.

Vatandaşlar Booking.com’un kapanmasının ardından 1 yıldan beridir uzun süre geçerken tatile yurtdışında gidecek olduklarını açıklamış ve yerli tatil yeri sahiplerine tepki göstermişlerdi.

Bağlıkaya, “Merkezleri Türkiye dışında olup, tüketiciyle turizmciyi bir araya getirerek para kazandıran Booking.com benzeri siteler için ‘kurumsal üyelik’ statüsü üzerinde çalışıyoruz. Bu statüyü hayata geçirince Booking.com benzeri hizmetler ülkemizde yeniden hizmete açılabilecekler. Bu konuda geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz Booking.com yetkililerine teklifte bulunduk” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP