DOLAR

32,4188

0.19%
EURO

35,3994

0.2%
ALTIN(gr)

2.325,13

0,24%
BİST 100

%
Denizbank Kredi Hesaplama 2020 (Güncel Faiz Oranları İle)

Denizbank Kredi Hesaplama 2020 (Güncel Faiz Oranları İle)

Denizbank, 12 ay, 24 ay, 36 ay, 60 ay vadeli kredi almak isteyenler için kredi oranları ve kredi çekerken gerekli evrak ve şartlar nelerdir? Denizbank Kredilerinin Faiz Oranları Nedir? Denizbank’tan Anında Kredi Alabilmek Mümkün Mü? Denizbank Kredisine Nasıl Başvurulur?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Denizbank Kredi Hesaplama 2020 (Güncel Faiz Oranları İle)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizbank’ın 2020 kredilerini hesaplamak için banka şubeleri ile iletişime geçilebilir. Kredi çekmeden önce kredi hesaplaması yapmak isteyen kişiler bu hesaplama işlemini banka şubesinden talep edebilir. Ancak şubeye kadar gitmeden kolay bir şekilde Denizbank kredi hesaplaması için de bankanın internet sitesine girilebilir. Denizbank sağladığı her kredi için hesaplama yapılabilmesine olanak tanıyor. Bunun için de hangi kredi çekilecekse o kredi ekranı açılmalı ve sayfada yer alan Hesaplama Araçları linki tıklanmalıdır. Böylece istenen kredi ve vade sayısı girilerek hesaplama yapılabilir.

Denizbank Kredisine Nasıl Başvurulur?

Denizbank kredilerine başvuru yollarından en temel olanı banka şubesine gidilmesidir. Banka tarafından talep edilen belgeler ile beraber şubeye giden kişiler kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Özellikle taşıt kredisi ve Mortgage kredileri başvuruları için banka şubelerine gidilmelidir. Ancak ihtiyaç kredilerinin başvuruları internet üzerinden de yapılabiliyor. İnternet bankacılığı olan kişiler hesaplarına girdikleri zaman kredi başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor. Banka müşterisi olmayan ve internet bankacılığını kullanmayan kişiler de Denizbank’ın internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak kredi başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Denizbank’ın Bireysel İhtiyaç Kredileri Nelerdir?

Denizbank’ın verdiği bireysel ihtiyaç kredilerinden bir tanesi eğitim kredisidir. Eğitim giderlerini karşılamakta zorlanan öğrenciler ya da aileleri bu ihtiyaçları için Denizbank’tan kredi alabiliyor. Bunun yanı sıra Denizbank emeklilere özel de kredi avantajı sunuyor. Denizbank emekli müşterilerine uygun faiz ve ödeme seçeneği imkanı tanıyor. Denizbank’ın ayrıcalık tanıdığı müşterilerinden birisi olabilmek için maaşın Denizbank’tan alınması gerekiyor. Maaşını Denizbank’tan alan kişiler de özel fırsatlardan yararlanabiliyor. Bireysel ihtiyaçlar için Denizbank kredilerinden bazıları şöyledir:

  • Tüketici kredisi,
  • Bireysel finansman kredisi,
  • PTT ihtiyaç kredisi,
  • Kamu çalışanlarına özek ihtiyaç kredisi.

Denizbank’tan Anında Kredi Alabilmek Mümkün Mü?

Anında kredi için Denizbank başvurulabilecek adreslerden bir tanesidir. Çok acil bir şekilde nakit ihtiyacı duyan kişiler Denizbank’a başvurabilir ve hızlı bir şekilde kredilerini alabilir. Denizbank anında kredi çekmek isteyen müşterileri için Cebimde Kredi kampanyası düzenliyor. 55 bin TL’ye kadar limiti olan bu kredi için herhangi bir evrak ya da kefil de talep edilmiyor. 60 ay vade seçeneği olan Cebimde Kredi’ye başvurabilmek için KREDİM boşluk TC Kimlik Numarası’nın yazılarak 3280’e sms gönderilmesi yeterlidir. Bu kredi başvurusunun cevabı 5 dakika içerisinde mesaj olarak bildiriliyor ve başvuru onaylanması halinde kredi müşterinin hesabına yatırılıyor.

Denizbank Kredileri İçin Hangi Ödeme Seçeneklerini Sunuyor?

Denizbank kredi taksitleri ödeme seçenekleri hangi kredinin alındığına göre değişebiliyor. Ancak Denizbank müşterilerinin bütçelerine uygun bir ödeme planı oluşturabiliyor. Uygun ödeme planının oluşturulabilmesinden dolayı da pek çok kişi kredi için Denizbank’a başvuruyor. Denizbank taşıt kredisi alan kişiler için 3 aya kadar taksit erteleme olanağı tanıyor. Mortgage kredisi için ise 25 yıla kadar vade imkanı bulunuyor. Denizbank ihtiyaç kredisi için 60 ay vade yaparken taşıt kredisi için 48 ay taksitlendirme olanağı sağlıyor.

Denizbank Kredilerinin Faiz Oranları Nedir?

Denizbank kredisi faiz oranları ihtiyaç kredilerinde %1,69’dan başlıyor. Her bir Denizbank kredisinin faiz oranı farklı oluyor. Denizbank bu faiz oranlarını çekilecek kredi tutarı ve istenen vade sayısına göre belirliyor. Bundan dolayı da kredi çekilmeden önce hesaplama aracının kullanılması ve kredi hesaplamasının yapılması oldukça önemlidir. Alacakları araç için krediye başvuran kişilerden ise %1,99 oranında faiz talep ediliyor. Bu faiz oranı konut kredisinde %2,05’dir. Faizler hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen kişiler banka şubesine başvurmalıdır. Ayrıca çağrı merkezi aracılığıyla da bilgi alınabilmesi mümkündür.

Finans365.com / Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP