Dolar Ne Kadar? 12 Ekim Pazartesi Dolar Kuru

Dolar Ne Kadar? 12 Ekim Pazartesi Dolar Kuru

12 Ekim cumartesi günü dolar ne kadar oldu? Merkez Bankası 1 dolar kaç TL? Dolar kurunda son durum döviz ve piyasalarda son dakika gelişmeleri. Döviz piyasası ne durumda? TL Kaç dolar? Bankalar arası piyasada döviz kurlarında son dakika neler? İşte 12Ekim dolar satış ve alış fiyatları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:41
Dolar Ne Kadar? 12 Ekim Pazartesi Dolar Kuru
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güncel döviz kurlarıyla alakalı son gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlar özellikle dolar alış ve satış fiyatlarını merak ederek araştırmalarını sürdürüyorlar. İşte 12Ekim dolar alış ve satış fiyatları… Doların anapara birimleri karşısında performansını gösteren dolar endeksi kaç TL oldu. Dolar kurunda ki hareketlilik yakın olarak takip ediliyor. Ve her gün dolar kaç TL oldu önümüzde ki günler dolar artışa geçer mi vatandaşlar bu sorularına yanıt aramaya devam ediyor.12 Ekim pazartesi dolar kuru

12 Ekim pazartesi gününe ait güncel dolar fiyatları şu şekilde. Dolar fiyatı alış;7,8824 TL, dolar satış fiyatı; 7,8872TL olarak seyrine devam ediyor.

Dolar endeksi yatay bir seyirle 93,8 seviyelerinde dengelendi. Avro/Dolar paritesi ise önceki kapanışın yüzde0,1 değerinin altında 1,1735 seviyelerinde işlem görüyor.

Jeopolitik gelişmeler, korona aşısı ve ABD’de ki teşvik paketine ilişkin haber akışının gündemin merkezinde ki yerini koruduğunu söyleyen analistler ABD’de açıklanacak eylül ayı istihdam raporunda ki tarım dışı istihdam, işsizlik oranı, ortalama saatlik olan kazançlar ve avro bölgesinde tüketici fiyat endeksinin verilerinin takip edileceğini kaydetti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP