DOLAR

32,4080

0.18%
EURO

35,4016

0.19%
ALTIN(gr)

2.325,59

0,29%
BİST 100

%
E-Ticaret Devi Şirket 100.000 Kişi İşe Alacak!

E-Ticaret Devi Şirket 100.000 Kişi İşe Alacak!

E-ticaret devi Amazon, ABD ve Kanada’da çalışacak 100 bin eleman işe alacağını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da ki birimlerde çalıştırmak üzere 100 bin eleman alımı yapılacağını duyuran Amazon, geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında 175 bin personeli daha işçi eksiği olan birimlere yerleştirmişti! İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
E-Ticaret Devi Şirket 100.000 Kişi İşe Alacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüz Bin Kişi Alınacak!

İnternet üzerinden satışlarda Dünya devi haline gelmiş olan e-ticaret şirketi Amazon, yeni tip korona virüs salgını sürecinde artan çevrim içi satışlara elemanlarının yetişemediğini ve yeni elemanlara ihtiyacı olduğunu belirtti. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da bulunan birimlerinde oluşan sipariş fazlalıkları nedeniyle 100 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını duyuran Dünya devi, alınacak olan personellerin paketleme, kargo ve sipariş takibi kollarında yapılacağının duyurusunu geçtiğimiz günlerde yaptı!

Personeller İki Vardiya Çalışacak!

Tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak personel alımı yapacak olan e-ticaret devi, salgın döneminde tüm Dünya’nın evlerine kapanması ve alışverişlerini çevrim içi sitelerden halletmeye çalışması sebebiyle çok büyük bir yoğunluk yaşadıklarını ve eleman sayılarında ciddi bir artışa gitmeleri gerektiğini açıkladı. Nisan ve Haziran ayları arasında olağanüstü derece de yükselen satışlar personel alımlarına sebebiyet verdi.

Virüsün Zirve Yaptığı Noktada 175 Bin Personel!

Virüsün zirve yapmış olduğu dönemler olan Nisan ve Haziran ayları arasında ulaşabildiği her ülkeye satışları durmaksızın devam ettiren e-ticaret devi Amazon, Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan Detroit, New York, Kentucky gibi işçi bulmanın zor olduğu eyaletlerde 175 bin kişilik bir personel alımı yapmıştı. Şu anda alacağı personellere 1000 dolarlık bir işe başlama ikramiyesi teklif eden Amazon ticaret şirketi önümüzde ki günlerde 100 bin kişiye istihdam fırsatı sunacağını açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP