En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Hangisi, En Düşük Konut Kredisi Ne Kadar?
  • Finans 365
  • Kredi
  • En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Hangisi, En Düşük Konut Kredisi Ne Kadar?

En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Hangisi, En Düşük Konut Kredisi Ne Kadar?

Bankaların kredi faiz oranları yükselirken en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1,98 seviyesine geldi. Peki, en uygun konut kredisi eren banka hangisi?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Hangisi, En Düşük Konut Kredisi Ne Kadar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar konut kredisi faiz oranları için yapmış oldukları güncelleme ile kredi faiz oranlarını ne yazık ki yükseltti.

Konut kredisi faiz ortalaması rekor seviyeye çıkarken, konut kredisi psikolojik sınırı olarak kabul edilen yüzde 1’lik konut kredisi faiz oranı veren hiçbir banka kalmadı. En düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1,98 seviyesine çıktı.

En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Hangisi?

En düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1,98 seviyesine çıkarken en uygun konut kredisi veren banka ise Ziraat Bankaı konut kredisi paketi oldu. 120 ay vadeli konut kredisi paketinde 100 bin liraya kadar olan kredi taleplerinde yüzde 1,98 faiz oranı uygulanıyor.

Bu tutarı aşan kredilerde ise 500 bin liraya kadar olan kredilerde ise yüzde 2,09 faiz oranı uygulanıyor. Bu nedenle 100 bin liradan daha fazla konut kredisi çekmek isteyen kişiler için en uygun konut kredisi veren banka ise yüzde 2,00 kredi faiz oranı uygulayan ICBC Bank konut kredisi paketi oluyor.

Bu bankaları ise yüzde 2,09 konut kredisi faiz indirimi uygulayan Vakıfbank konut kredisi ve Halkbank konut kredisi paketleri takip ediyor. Kuveyt Türk konut kredisi faiz oranı yüzde 2,16 olarak uygulanırken ING Bank konut kredisi paketi ise faiz oranı olarak yüzde 2,26 oldu.

Bankaların güncel kredi faiz oranları, kredi ve kredi kartı kampanyaları, ekonomi ve finans dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmek için sayfalarımızı ve mobil uygulamamızı indirebilirsiniz…

Android Mobil Uygulama İçin TIKLAYINIZ…

Facebook Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Twitter Sayfamız İçin TIKLAYINIZ…

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP