DOLAR

32,4195

0.21%
EURO

35,0759

-0.13%
ALTIN(gr)

2.325,43

0,26%
BİST 100

%
Ethereum, Bitcoin’i Tahtından Edecek! ETC ve BTC Rekabeti Kızıştı!

Ethereum, Bitcoin’i Tahtından Edecek! ETC ve BTC Rekabeti Kızıştı!

Son zamanlarda Ethereum bir başarı göstergesidir. Bu yüzden Bitcoin kripto parasının değerini alabileceği ve şuanda da büyük bir rekabet yapıldığı ifade ediliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Ethereum, Bitcoin’i Tahtından Edecek! ETC ve BTC Rekabeti Kızıştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasa değerleri bakımından ETH altcoini hem fiyat performansları açısından hem de kendini geliştirme adımları açısından son zamanlarda oldukça iyi gidiyor. Tüm bu durumları göz önünde bulunduran uzmanlar ise ETH kripto para değerinin BTC kripto para değerini geçeceği konusunda olasılıklar halinde olduğunu ifade ediyorlar. Bu duruma Flippening olarak adlandırıyorlar. Peki sizce ETC ‘nin bu yükselişi, BTC kripto para liderini alt edebilir mi. Bu noktada ise ETC kripto parasının neden bu kadar yükselişe geçtiğine göz atmamız gerekiyor. Merkezsiz finans ve non-fungible token alanında bir büyüme yaşanıyor. Temmuz ayında ayrıca EIP-1559 güncellemesinin de gerçekleşmesi, USDC cinsinden olan VİSA ile gerçekleşmekte olan bu transfer, EIB’nin 100 milyon Euro değerinde dijital tahvilinin olması ve CME ETH vadeli olarak işlemlerin piyasa sürülmesi bu duruma ön ayak olduğu bildiriliyor.

Peki Flippening Durumu Sizce Kaçınılmaz Mı?

Kripto para alanlarında popüler yatırımcı olanlar CryptoCobain, ‘Uncommen Core’ podcast’inin son bölümde yapmış olduğu açıklamada flippening durumunun yaşanmasının kaçınılmaz bir durum olduğunu dile getiriyor. Ancak bu popoüler isme göre flippening geçici bir durum olacak ve kısa bir süreliğine sadece ETH, BTC’nin gerini alabilecek de açıklamasında bulundu. CryptoCobain, flippening’in geçici olması kaçınılmaz olduğunu söyledi çünkü, piyasa da BTC, ETC den çok daha güçlü bir kripto para olduğunu dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP