DOLAR

32,6010

0.26%
EURO

34,7968

0.35%
ALTIN(gr)

2.414,88

-0,73%
BİST 100

%
Finansbank EFT ve Havale Ücretleri – Finansbank EFT Havale Saatleri

Finansbank EFT ve Havale Ücretleri – Finansbank EFT Havale Saatleri

ABONE OL
30 Aralık 2022 19:41
Finansbank EFT ve Havale Ücretleri – Finansbank EFT Havale Saatleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pek çok kullanıcı Finansbank EFT ve havale ücretleri konusunda araştırmalar yapıyor. Eğer Finansbank kullanıcısı iseniz yapacağınız gönderimlerden alınacak olan ücretler değişiklik gösteriyor. Ücretler para transferi için kullandığınız kanala bağlı olarak değiştiği gibi göndereceğiniz tutara göre de farklılık gösterebiliyor. QNB Mobil kullanarak yaptığınız EFT işlem ücretleri asgari 1.55 azami 38.99 olarak bilinirken, havale işlem ücretleri ise asgari 0.78 azami 19.49 olarak karşımıza çıkıyor.

Finansbank EFT Saatleri

Para transferi yapabilmek için ödeyeceğiniz işlem ücretleri üzerinde belirleyici olan bir diğer nokta ise işlem saatleri olarak karşımıza çıkıyor. Finansbank EFT saatleri sabah 09:00 ila akşam 17:15 arası olarak biliniyor. Bu saatler dışında yapılan işlemler “Geç EFT” olarak isimlendiriliyor. Bunun yanı sıra hafta sonu ya da resmi tatillerde ise ileri tarihli EFT yapabilirsiniz.

Finansbank Havale Saatleri

EFT saatlerinin yanı sıra Finansbank havale saatleri de merak edilenler arasında yer alıyor. Eğer Finansbank üzerinden bir havale işlemi gerçekleştirecekseniz bu işlem için dikkat etmeniz gereken bir gün ya da saat bulunmuyor. Havale işlemlerinizi haftanın her günü, istediğiniz saati kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik işleminiz oldukça kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir.

EFT ile Havale Farkı Nedir?

Para transferi yapabilmek için karşımıza EFT ve havale olmak üzere iki seçenek çıkmaktadır. EFT ve havale farkı ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Temel olarak EFT, iki farklı banka arasında gerçekleştirilen para transferi işlemi olarak açıklanabiliyor. Dolayısıyla havale ise aynı bankada bulunan farklı hesaplar arasında gerçekleştirilen para transferi işlemi olarak karşımıza çıkıyor.

Finansbank EFT Ne Kadar Sürede Hesaba Geçer?

Eğer Finansbank hesabınızı kullanarak başka bir bankanın hesabına para göndermek istiyorsanız EFT işlemi gerçekleştirmelisiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için pek çok farklı kanalı kullanabilirsiniz. QNB Mobil ve internet şubesi ise yaygın olarak tercih edilmektedir. Aktarılan paranın hesaba geçmesi bankaların yoğunluğuna göre 5 ila 30 dakika arasında değişmektedir. İşlemleriniz için ödeyeceğiniz Finansbank EFT ve havale ücretleri ise göndermek istediğiniz tutara göre farklılık gösterecektir.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP