DOLAR

32,5930

0.24%
EURO

34,8145

0.41%
ALTIN(gr)

2.421,51

-0,45%
BİST 100

%
Kefilsiz Kredi İmkanı Herkesin Aklını Başından Aldı Ancak Uyarı Hemen Arkasından Geldi
  • Finans 365
  • Finans
  • Kefilsiz Kredi İmkanı Herkesin Aklını Başından Aldı Ancak Uyarı Hemen Arkasından Geldi

Kefilsiz Kredi İmkanı Herkesin Aklını Başından Aldı Ancak Uyarı Hemen Arkasından Geldi

Vatandaşların kredi alamsını kolaylaştıran bankalar yeni kredi kampanyasının duyurusunu da hızlı şekildegerçekleştirdi. Buna göre kefil şartı aranmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Kefilsiz Kredi İmkanı Herkesin Aklını Başından Aldı Ancak Uyarı Hemen Arkasından Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank ve TEB’in ortaklaşaçalışmalarıyla yapılan projeye ilgi şimdiden büyük. Kefil ve teminat olmadan işlem yapan bankalar vatandaşın bu zor dönende kredi almasını istiyor. Herkesin acil nakit ihtiyacı oldukça fazla. Yaşanan zor günleri az da olsa hafifletmek amacıyla böyle bir çalışmabaşlatanbankalar vatandaşı oldukça umutlandırdı. Edinilen bilgiye göre 3 ay geri ödeme almayacak olan bankalar %0.89 oranında da bir faiz uygulayacak. Uygulanan bu faiz oranı kredi kampanyası boyunca değişmeyecek. 36 aya varan vade seçenekleri ile 15 bin TL’ye varan kredi limitleriylevatandaşlar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Kredi verecek olan bankaların da birtakımşartladırbulunuyor.

Başvurular İçin Geri Sayım Devam Ediyor

Kefil ve teminatistemeyen bankalar düzenli bir gelirin varlığını şart koşuyor. 18 yaşındanbüyükgerekse verilecek bu kredi için tek şart düzenli bir gelir olması. Kefil şartı taşıyan kredi kampanyaları da bulunuyor. Halihazırdaki kredi kampanyasından hoşlanmayan vatandaşlara o seçen de sunulacak. Ancak kefil şartı gayet zor maddeleri de beraberindegetiriyor. Özellikle kişilerin çalıştıkları yerlerden kefil bulması şartı vatandaşları oldukça panik ettiriyor. Ancak bu kampanya ile teminatsız kredi sahibi olabileceksiniz. Başvurular hem online hem şubelerdenyapılabilecek. Şubelere giden vatandaşların tüm belgelerihazır olması halinde aynı gün içinde kredileri yatacak. Önle başvuruda ise onay işlemlerigerçekleşecek ve yoğunluğa göre krediler hesaplara yatmış olacak. Başvurular ise yakın tarihte başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP