Market fiyatı karşılaştırma: Şok, Bim, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangisinde? 5 LT 109.90’ye düştü!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Market fiyatı karşılaştırma: Şok, Bim, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangisinde? 5 LT 109.90’ye düştü!

Market fiyatı karşılaştırma: Şok, Bim, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangisinde? 5 LT 109.90’ye düştü!

ABONE OL
26 Aralık 2022 08:34
Market fiyatı karşılaştırma: Şok, Bim, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangisinde? 5 LT 109.90’ye düştü!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

5 LT 109.90’ye düştü! Şok, Bim, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangisinde? Son dönemlerde yaşanan market zamları alım gücünü büyük oranda etkiledi. Özellikle temel gıda malzemelerindeki zamlar dikkat çekiyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl en çok zamlanan market ürünleri arasında ilk sıralarda Ayçiçek yağı karşımıza çıkıyor. Gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artışları vatandaşın zor durumda kalmasına neden oluyor. Bu durum bir market alışverişi yapılacağı zaman büyük bir araştırma yapılmasını zorunlu tutuyor. Böylece vatandaş en ucuz ürünleri bularak onları almaya çalışıyor. Peki ucuza yağ alabilmek için hangi marketi tercih etmek gerekiyor? En ucuz yağ nerede bulunuyor?

En Ucuz Ayçiçek Yağı Nereden Alınır?

Son dönemlerde yaşanan fiyat artışları temel gıda malzemelerini de etkilemiş durumda. Bu durum vatandaşın pek çok yiyeceğe erişimini büyük oranda kısıtlıyor. Peki en ucuz Ayçiçek yağı nerede? Alışveriş yapacağınız zaman özellikle kendi markasına ait ürünler üreten marketleri tercih etmeniz önem taşıyor. Bu marketler çoğunlukla kendi markalarına ait ürünleri bilindik marka ürünlere kıyasla çok daha ucuza satıyor.

Ayçiçek yağı sürekli olarak fiyat değişikliği yaşadığından dolayı güncel bir fiyat takibi yapmak zorlaşıyor. Zaman zaman 5 lt yağ yapılan kampanyalar ile 109.90 TL’den satışa sunuluyor. Ucuz yağ almak istiyorsanız A101, CarrefourSA, Migros ya da BİM gibi kendi markasını üreten marketlere gidebilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (5)
  • Mehmet

    109TL YE YAĞ SATAN MARKETLER UZAYDAMI

  • Sibel

    İndirimli olsa zincirli marketler iyi olur fırsatları hiç bir insan yapmasın hepimiz bu dünyada kardeşiz.

  • Ananim

    …………….

  • Anonim

    Ben anlamıyorum bu 109 tl lik yaglar hangi markette

    • Hasan çelik

      Sürekli şunun fiyatı düştü bunun fiyatı düştü.Allah aşkına insanların aklıyla alay etmeyin TMO da bile yağ 160.kusur 5 litrelik. 101 e arkadaşlar gitmiş gorevlinin birinin elinde fiyat etiketleri sürekli fiyatlar artıyor. Yetkililere sesleniyorum lütfen zam vermeyin memura işçiye fiyatları düşürün yeter. Verilen zammın iki katı fiyatlar artıyor.


HIZLI YORUM YAP