DOLAR

32,5589

0.14%
EURO

35,0031

-0.11%
ALTIN(gr)

2.439,08

0,14%
BİST 100

%
TEB Aylık Taksitlendirmede Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

TEB Aylık Taksitlendirmede Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

TEB kredi kampanyasında vatandaşın aylık ödeme tablosunu komple değiştirdi. Ayda sadece 127 TL ödeme yapabileceksiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
TEB Aylık Taksitlendirmede Vatandaşın Yüzünü Güldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kampanyaların almış başını giderken herkes kendi bütçesine en uygun olan kredi kampanyası ile işlemler yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre TEB vatandaşa çok uygun ödeme planları hazırlanmış durumda. Hazırlan ödem planı içinde 3 ay erteleme bulunurken aylık taksitlendirmelerde ödenecek tutarda banka tarafından açıklandı. Ayda sadece 127 TL ödeyerek 15 bin TL’ye varan kredilere sahip olabilirsiniz. Pandemi dolayısıyla kredi kampanyalarında inanılmaz fazla artışlar yaşandı. Ancak vatandaş her kredim kampanyasına aynı mesafede bulunamıyor. Yaşanılan bu durum en uygun kredi kampanyası çıkaran banka için gayet olumlu bir hava estiriyor. TEB’de fırsatı kaçırmayarak vatandaşın bütçesine en uygun kredi kampanyası çıkardığını düşünüyor.

Başvurular İçin Son Günler

Kredi limitlerinin değişken olması vatandaşı oldukça sevindiriyor. Buna göre vatandaş düzenli gelirini belgelendirdiği taktirde kredi limitini yükseltebilecek. Aynı şekilde 10 bin TL’ye kadar kredi limitini indirme gibi bir durumda söz konusu olabilecek. Esnaflar için özel bir kredi kampanyası oluşturmayan TEB aynı kredi kampanyasını esnaflara yönelik de oluşturmuş durumda. Bu bağlamda aylık cirolarını düzgünce hesaplayıp belgeleyen ve esnaf olduğunu kanıtlar nitelikte bir evrakla bankanın karşısına çıkan esnaf 105 TL’ye varan kredilerinden yaralanabilecek. Kim hangi limitte kredi alırsa alsın ilk 3 ay ödemesi alınmayacak. %0.98 oranında faizlendirme ile muhatap olacak olan vatandaşlar 5 yıl içinde de kredilerini ödeyebilecek. Başvuruların açılacağı tarihi iple çeken vatandaşlara ise müjde veren banka kısa zamanda başvuruların açılacağını duyurdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP