DOLAR

32,5428

0.2%
EURO

34,8138

0.11%
ALTIN(gr)

2.495,60

0,46%
BİST 100

%
Yerli otomobil T10X TOGG satış fiyatı kaç TL? TOGG ön sipariş verme ekranı! 2023 Trumore uygulaması ile TOGG online ön sipariş nasıl verilir?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yerli otomobil T10X TOGG satış fiyatı kaç TL? TOGG ön sipariş verme ekranı! 2023 Trumore uygulaması ile TOGG online ön sipariş nasıl verilir?

Yerli otomobil T10X TOGG satış fiyatı kaç TL? TOGG ön sipariş verme ekranı! 2023 Trumore uygulaması ile TOGG online ön sipariş nasıl verilir?

ABONE OL
14 Mart 2023 16:07
Yerli otomobil T10X TOGG satış fiyatı kaç TL? TOGG ön sipariş verme ekranı! 2023 Trumore uygulaması ile TOGG online ön sipariş nasıl verilir?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli otomobil fiyatları için son dakika açıklamaları yapıldı. TOGG fiyatları da bu açıklamaların ardından merak edilmeye başlandı. Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale gibi isimlerle özelleştirilmiş modellerin arasında öncelikle C segmenti elektrikli SUV modeline ağırlık verildi. Şimdi ise TOGG fiyat listesi, yerli otomobil modelleri ve renkleriyle birlikte araştırılmaya başlandı. Peki, 2023 TOGG fiyatları ne kadar, kaç TL? T10X modelinin satış fiyatı ve diğer detaylar hakkında bilgi almak için okumaya devam edin.

TOGG fiyat listesi, 2023 arama trendleri arasında yerini aldı. Bir süredir merakla beklenen yerli otomobilin satış fiyatı açıklandı. Fiyatın açıklanmasıyla birlikte sipariş süreci de başlayacak ve öncelik kurayla belirlenecek. TOGG satış fiyatı ne kadar, kaç TL soruları cevap arıyor. C segmenti SUV aracı T10X, etiket fiyatıyla dikkat çekiyor. Yerli otomobil renkleri, modelleri ve özellikleri yeniden gündemde. Peki, TOGG fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, detaylar…

TOGG T10X Satış Fiyatı Belli Oldu!

TOGG C segmenti SUV modeli, 953 bin TL’den başlayan etiket fiyatına sahip. Buna göre Mart sonunda yapılacak kura çekilişiyle birlikte, 2023 yılı sonuna kadar 20 bin TOGG sahibi olacak kişi belirlenecek.

V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL

V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL

V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL

TOGG C-Sedan ve TOGG X Coupe Ne Zaman Çıkacak?

Togg, C-Sedan ve C-X Coupe modellerinin tanıtımını yaptı. Bugünkü fabrika açılışında C-Sedan ve X Coupe versiyonlarının tasarımları ilk kez gösterildi. Togg C-Sedan, 2025’in ilk yarısında, C-X Coupe versiyonu ise 2026’da piyasaya sürülecek.

TOGG Renkleri Türkiye İle İsimlendirildi!

Togg, “Bir otomobilden fazlası” için yola çıktı ve 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’da “Türkiye’nin Renkleri”ni kullanıcılarıyla buluşturacak.

Togg Ön Siparişi Nasıl Verilir, Ne Zaman?

TOGG CEO’su Karakaş, TOGG siparişi için bilgi paylaştı:

Kullanıcılar, web sitemiz veya Trumore uygulamamız üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihazımıza ön sipariş verebilecekler. Siparişler, bireysel kullanıcılara öncelik verilerek, 2023 boyunca teslim edilecektir. Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha fazlasını sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.”

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X, çekiliş yöntemiyle belirlenecek kullanıcılarıyla 2023 yılı boyunca buluşacak. 16-27 Mart tarihleri arasında T10X için togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci gerçekleşecek.

Togg Onlıne Sipariş Verme Ekranı Trumore

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecekler. 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek.

Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

Örneğin, Kasım 2023’ten itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 953 bin TL’lik V1 standart menzil için ön sipariş veren bir kullanıcı çekilişte birinci sırada yer alırsa (1/12.000), V1 standart menzil seçeneğinin ilk teslimatı bu kullanıcıya yapılacak.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP