DOLAR

32,5639

0.03%
EURO

34,8652

-0.05%
ALTIN(gr)

2.427,39

-0,10%
BİST 100

%
Vodafone Kullanıcıları Dikkat! Mobil Veri Devri Bitiyor!

Vodafone Kullanıcıları Dikkat! Mobil Veri Devri Bitiyor!

Vodafone Sınırsız Whatsapp kampanyasını yenilediğini açıkladı. 20 Ağustos - 20 Eylül arasında whatsapp mobil uygulaması sınırsız olacak. Peki bedava olacak olan kampanyaya kullanıcılar nasıl katılacak? İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:07
Vodafone Kullanıcıları Dikkat! Mobil Veri Devri Bitiyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecinde birçok firmanın yaptığı kampanyaları sizler için derlemiştik. Vodafone bu süreçte kullanıcılarını unutmadı ve Dünya genelinde internet ortamında fazla vakit geçirildiğini öne sürerek Whatsapp kullanımında kotayı kaldırdı. Faturanızdan ve internet verilerinizden yemeyen Whatsapp’ı 20 Ağustos-20 Eylül arasında ücretsiz kullanabileceksiniz.

Kota Yok!

Vodafone kampanyaya tek şartla katılım sağlanabileceğinin altını çizdi. Sınırsız Whatsapp erişimi isteyen kullanıcılara YANIMDA uygulamasını indirmeleri gerektiğini ve Whatsapp Kampanyası alanını aktif etmeleri gerektiğini açıkladı. 20 Eylül’e kadar kotadan yemeyecek olan Whatsapp için kullanıcılarına desteğini göstermek isteyen Vodafone, bunu bir açıdan sağlamış oldu.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un yaptığı açıklamada, binlerce kişi mutlu oldu. Aksoy yaptığı açıklamada;

“Pandemi sürecinde altyapımızla ilgili tüm soru işaretleri kayboldu. Çünkü Pandemi süreci bizim altyapımızın ne kadar iyi olduğunu ortaya koyu.” ifadelerini kullandı. Pandemi süreci bizlere sevdiklerimizi çok ihmal ettiğimizi gösterdi diye ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP