DOLAR

32,3799

0.19%
EURO

35,0567

-0.13%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
Hakan Atilla Ortaya Çıktı! Hakan Atilla Siyasete Girecek mi? (Hangi Göreve Gelecek)
  • Finans 365
  • Finans
  • Hakan Atilla Ortaya Çıktı! Hakan Atilla Siyasete Girecek mi? (Hangi Göreve Gelecek)

Hakan Atilla Ortaya Çıktı! Hakan Atilla Siyasete Girecek mi? (Hangi Göreve Gelecek)

Hakan Atilla suskunluğunu bozdu. ABD’nin İran yaptırımlarını nedeniyle ABD’de 28 tutuklu kalmasının ardından serbest bırakılan Hakan Atilla bundan sonra ki hayatı hakkında ipuçları verdi. Peki bundan sonra Hakan Atilla ne yapacak? Siyasete girecek mi? İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:13
Hakan Atilla Ortaya Çıktı! Hakan Atilla Siyasete Girecek mi? (Hangi Göreve Gelecek)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de 28 ay tutuklu kalmasının ardından Türkiye’ye dönen uzun bir süre tatil yapacağını açıklayan Hakan Atilla, objektiflere yansımaya başladı. Ailesiyle birlikte tatil yapacağını ve uzun bir süre herhangi bir yerde görev almayacağını dile getiren Atilla, ileride mutlaka bir şeyler yapacağını ancak şuna uzun bir süre ailesiyle birlikte zaman geçirmek istediğini dile getirdi.

Siyaset sahnesinde hiç bir zaman olmadığını ve siyasete girmeyi düşünmediğini dile getiren Hakan Atilla, kendisine bir görev teklif edildi mi sorularını yanıtsız bıraktı. Kamuoyunda en çok merak ettiği konu Hakan Atilla ne yapacak? Hakan Atilla siyasete girecek mi soruları uzunca bir süre cevapsız kalacak gibi görünsede Cumhurbaşkanı erdoğan kendisine mutlaka bir görev verileceğini açıklamıştı.

Ne yaşanmıştı,

Hakan Atilla özel bir bir program için gittiği ABD’de göz altına alınmış ve Rıza Sarraf ile birlikte İran yaptırımları sebebiyle tutuklanmıştı. Hakan Atilla 28 ay tutuklu kaldıktan sonra Türkiye’ye dönmüş kendisini Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve coşkulu bir kalabalık karşılamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP