DOLAR

32,4975

0.15%
EURO

34,7539

0.07%
ALTIN(gr)

2.489,82

1,13%
BİST 100

%
Halk Bank 1 Yıl Ödemesiz Kredi Vereceğini Açıkladı Telefon Hatları Kilitlendi
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Halk Bank 1 Yıl Ödemesiz Kredi Vereceğini Açıkladı Telefon Hatları Kilitlendi

Halk Bank 1 Yıl Ödemesiz Kredi Vereceğini Açıkladı Telefon Hatları Kilitlendi

Halk Bank hem vatandaşların hem esnafın yararlanacağı çok şahane bir kampanya ile gündeme oturdu. Yapılan açıklamaya göre kişiler esnaf olup olmadıklarına göre limitlendirilip kredi alabilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Halk Bank 1 Yıl Ödemesiz Kredi Vereceğini Açıkladı Telefon Hatları Kilitlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vade seçeneği ve faiz Oranları sabit kalmak şartıyla değişecek bu limitler belirecek farklardan biri esnaf olup olmamakla beraber esnafları da kendi içlerince ciroları ayıracak. Kredi limitleri vatandaşlar için 50 bin TL’ye kadar sınırlandırılırken esnaf için bu tutar 120 bin TL’ye kadar çıkacak. Halk Bank bu bağlamda kendisine gelen her başvuruyu çok dikkatli şekilde değerlendirerek işlem yapmayı amaçlıyor. Vade seçeneği de bu zaman kadar hiçbir bankanın uygulamaya koymadığı bir vade seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre 72 aya varan vade seçenekleriyle vatandaşın isteğine göre şekillenecek. Faiz oranı ise %1.82 olarak belirendi. Bankansın vatandaşa bir sürprizi daha var. Buna göre kredi alan vatandaşlardan 1 sene boyunca ödem alınmayacak ve o bir senenin sonunda seçilen vade uygulanmış olacak.

Tüm İşlemler Yüz Yüze

Başvurular ise online ya da şubeyle yüz yüze olacak şekilde planlandır bu defa ATM’lerden başvuru kabul edilemeyecek. Yüksek meblağlı kredi limitlerim söz konusu olduğundan banka tüm evrak işlemlerini banka şubelerinden halledilmesi taraftarı ki vatandaşları da buraya yönlendirecek. Online işlemlerde sadece kredi başvurusu onaylanacak ancak gerekli bilgiler yine elden bakaya teslim edilecek. Başvuru işlemleri bittikten sonra en geç 3 gün içinde kredi hesaplara yatmış olacak. Bu süreçte banka dosya masrafı almayı da reddediyor. Banka ücretsiz olarak danışmanlık verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP