DOLAR

32,5600

0.05%
EURO

35,0266

0.51%
ALTIN(gr)

2.438,39

0,64%
BİST 100

%
Halk Bank Anında Ödeme Yapacak Başvurularda Acele Edin

Halk Bank Anında Ödeme Yapacak Başvurularda Acele Edin

Vatandaşın zor zamanlarında yanında olan Halk Bank yeni kredi kampanyalarıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Vade imkanlarındaki esneklik ise dikkat çekici. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
Halk Bank Anında Ödeme Yapacak Başvurularda Acele Edin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ödeme tablosunu da açık şekilde paylaşan banka başvurular esnasında vatandaşa yardımcı olmaya çalışacak. Faiz oranlarında değişime gitmeyen banka %1.77 oranıyla işlem başlatacak. 15 bin TL’ye kadar kredi almak mümkün. Vatandaş 15 bin TL kredi çekerse ve 36 ay vade imkanından yararlanırsa aylık 600 TL ödeme yapmış olacak. Dosya ücreti noktasında gayet makul davranan banka 78 TL ile tüm banka işlemlerinizi halledecek. Başvuru sonucunda kişi uygun görülürse 50 bin TL’ye kadar kredi limiti oluşturulabilecek. Başvurular ise pandemiyle beraber hayatımıza giren sosyal mesafeye uygun olacak şekilde ayarlandı. Buna göre dileyen vatandaşlar hızlı başvuru seçeneği olarak SMS ile başvuru sağlayacak.

Vatandaşa Destek Halk Bankasından Geliyor

SMS ile başvuru yapmak isteyen vatandaşlar TC kimlik numaralarını ilerleyen zamanlarda belirtilecek numaraya yollayacak. SMS ile yapılan başvuruların anında onaylanması bekleniyor. SMS seçeneği dışında online şekilde de başvuru yapmak mümkün olacak. Web sitesi üzerinden başvuru yapılacağı gibi mobil uygulamadan da aynı işlemler gerçekleştirilebilecek. Alo kredi destek hattı da başvuru süresince aktif şekilde açık tutulacak. Korona virüsün hayatımıza girmesiyle beraber iş yeri sahiplerinin birçoğu kepenk kapattı. Ayrıca birçok vatandaş da farklı sebeplerden dolayı işten çıkarıldı. Halk Bank kredi kampanyası ile vatandaşı ekonomik olarak refaha çıkartmayı planlıyor. Kredi limitlerini yüksek tutarak, vade seneklerini esneterek ve faiz oranlarıyla oynamayarak vatandaşa tam destek sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP