DOLAR

32,6026

0.39%
EURO

34,8035

0.19%
ALTIN(gr)

2.495,72

0,47%
BİST 100

%
Halk Bank Faiz Oranlarını İyice Aşağıya Çekti Duyan Şubelere Koştu

Halk Bank Faiz Oranlarını İyice Aşağıya Çekti Duyan Şubelere Koştu

Vatandaşlar son dönemde oldukça fazla kredi çekmeye başladı. İşsizliğin arttığı bu dönemde kredilere sarılan vatandaş için Halk Bank kampanya başlattı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Halk Bank Faiz Oranlarını İyice Aşağıya Çekti Duyan Şubelere Koştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla artan nakit ihtiyacı için çözümü vatandaş kredilerde arıyor. En uygun krediyi veren bankalara akın eden vatandaşlar son dönemlerde uygun banka pek bulamıyordu. Faiz oranlarında yeni düzenlemelere giden banaklar vatandaşın kesesine pek uymuyordu. Yapılan düzenlemeler vatandaşlara pek yaramasa da yine de kredi alan vatandaşlar için Halk Bankası yeni bir kampanya düzenledi. Kampanyanın detaylarını paylaşan banak özellikle kredi faiz oranlarıyla dikkat çekti. Faiz oranlarında yeniden düzenlemeye giden devlet son dakika golü yememek adına tüm çalışmalarını da kayıt altına aldı. Bundan dolayı vatandaşlar bilgi almak istediklerinde farklı bilgilerle karşılaşmayacak. Rahatlıkla kredi faiz oranlarını öğrenip kredi alabilecek.

Farklı Kredi Kampanyaları da Mevcut

Yapılan bir diğer açıklama ise vade seçeneklerine dair oldu. Buna göre 36 aya varan vade seçenekleriyle işlem yapacak olan banka bu durumu vatandaşın keyfine bırakacak. Vatandaş bütçesine en uygun kredi kampanyasını seçip en uygun ödeme planını oluşturabilecek. 40 bin TL’ye varan kredi limitlerini tercih etmeyip daha yüksek ya da daha düşük kredi limitlerini kullanmayı tercih eden vatandaşlar için farklı kampanyalar da gösterilecek. Faiz oranları hakkında detaylı bilgi veren banka sabit kredi faiz oranı kullanacağını açıkladı. Buna göre %1.56 oranında faiz oranıyla işlem yapacak olan banka vatandaşlar için en yeni düzenlemeleri yapmış olduklarını da belirtti. Kısa zamanda başvurular başlatacak olan banka aynı gün içinde kredi vermeyi planladıklarını da açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP