Halk Bank Faizleri İndirdi! Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Yeni Kredi Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halk Bank Faizleri İndirdi! Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Yeni Kredi Kampanyası

Halk Bank Faizleri İndirdi! Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Yeni Kredi Kampanyası

Merkez Bankası yakın tarihte faizlerin indirilmesi konusunda bankalara çağrıda bulunmuştu. Çağrılar yanıtsız kalmadı ve bankalar harekete geçti. İşte detaylar...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:30
Halk Bank Faizleri İndirdi! Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Yeni Kredi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsün mutasyona uğraması ile beraber herkes neye uğradığını şaşırdı. Kapanan iş yerlerinin sayısı artarken vatandaş da acil nakit ihtiyacı yaşamaya başladı Nakit ihtiyacını kimseden borç almadan karşılama isteyenlerin imdadına ise bankalar yetiliyor. Bankalar düşük faiz oranlarıyla işlem yağmaya devam ederken en büyük kampanyayı Halk Bankası yaptı. Kampanya dahilindeki oranlar aşağıda belirtilmiştir. Banka yapmış olduğu kampanya ile vatandaşların taktidirini topladı. Zor günlerden geçen vatandaşlar için ilaç gibi gelecek olan kredi kampanyasının faiz oranlarına ek olarak vade seçenekleri de belirlendi. Buna göre 36 aya varan vade seçenekleriyle vatandaşlar taksitlendirilmiş olacak. Vatandaşın talepleri doğrultusunda ödeme planı oluşturacak olan banka özellikle maddi durumu çok sarsıntıda olan vatandaşlardan bir süre ödeme almamayı planlıyor.

Baz alınmasını gereken faiz oranları aşağıdaki gibidir.

– İhtiyaç Kredilerinde %1,56’dan,

– Taşıt Kredilerinde %1,58’den

– Konut Kredilerinde %1,42’den başlayan faiz oranları uygulanmaktadır.

Zamansız Krediler Halk Bank’ta

3 ay süreli geri ödeme almadan kredi verecek olan banka başvuru formlarını titizlikle inceleyecek. 50 bin TL’ye varan ihtiyaç kredileri için başvuruların en kısa zamanda başlaması bekleniyor. Başvurular başladıktan sonra vatandaşların beklemeden bankaya akın etmesi beklenmiyor. Yeni dönemde herkes online şekilde kredi başvurusunda bulunabilecek. Şubelere gitmek isteyen elbette hızlı şekilde şubelere gidebilir. Ancak hızlı kredi al paralosı ile yola çıkan Halk Bank SMS ile kredi başvurusuna bulunmak isteyen vatandaşlara bu yolu açtıklarını belirtti. Ayrıca ALO Kredi destek Hattı da vatandaşların başvurabileceği bir yol olarak dikkat çekiyor. Online kredi imkanı vatandaşa 24 saat başvuru hakkı sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP