Halkbank İhtiyaç Kredisiyle Bu Sefer De Yavru Vatanın Yanında!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank İhtiyaç Kredisiyle Bu Sefer De Yavru Vatanın Yanında!

Halkbank İhtiyaç Kredisiyle Bu Sefer De Yavru Vatanın Yanında!

Ülkemizin büyük bankalarından olan Halkbank kar amacı gütmeyen, müşterilerine olan sorumluluk düşüncesiyle hareket eden bir bankadır. Bunun en güzel örneğini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'i için oluşturduğu "Halkbank KKTC İhtiyaç Kredisi" ile gözler önüne sermektedir. Peki nedir bu ihtiyaç kredisi?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:48
Halkbank İhtiyaç Kredisiyle Bu Sefer De Yavru Vatanın Yanında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank Kktc İhtiyaç Kredisi Nedir?

KKCT İhtiyaç Kredisi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde ikamet eden veya geçici süre için orada bulunanlar için oluşturulmuş bir kredidir. Minimum 3 ay, maksimum 60 ay vadesi bulunan bu kredi yavru vatanda yaşayanların yüzünü güldürmektedir.

KKTC İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

KKTC İhtiyaç Kredisinde kredi vadesine göre faiz oranları mevcuttur. Vade ve faiz oranları değişiklik göstermektedir. 48 aya kadar vadeli ihtiyaç kredilerinde aylık %1.20 faiz uygulanırken 49 aydan 60 aya kadar olan vadelerde faiz oranı %1.28 olmaktadır. Faiz tutarı 1.601.24 TL’dir. Aylık ödeme, 1.383.44, diğer masraflar ise 75.00 TL olmaktadır. Kredi tahsis ücreti kredi tutarının binde beşi hesaplanır ve %0.5 alınmaktadır. Peşin olarak ödenmesi gerekmektedir. Minimum 1.000 TL kredi çekilirken maksimum 50.000 TL kredi çekilmektedir. Toplam ödeme ise 16.676.24 TL olarak hesaplanmaktadır. Halkbank ihtiyaç kredisi hesaplama şubelerimizde çok kolay bir şekilde yapılmaktadır. Siz de en yakın Halkbank şubesine giderek kredinizi hesaplatabilir, bütçenize uygunsa krediyi alabilirsiniz. KKTC İhtiyaç Kredileri için kredi tutarının %1’i kadar kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Ancak tahsis ücreti kapsamında en az 100 TL hesaplanmıştır.

Kredi Çekme Koşulları Nelerdir?

KKTC’de ikamet eden veya geçici bir süre orada bulunan müşterilerimiz en yakın Halkbank şubesine giderek Halkbank kredi başvurusu yapılabilmektedirler.

Ayrıca Halkbank kredi başvurusu cepten 3401’e gönderilecek TC kimlik numarası, kullanılmak istenen kredi türü ve miktarı ile maaş bilgilerini içeren mesajla şubeye gitmeden yapılabilmektedir. Halkbank kredi kartı başvurusu da bu şekilde yapılabilmektedir.

KKTC İhtiyaç Kredisi Avantajları Nelerdir?

Krediyi kullanacak olan müşterinin parayı eğitim, sağlık, konut gibi her türlü ihtiyacını karşılayabilmesi bu kredinin en güzel avantajlarından biridir. Ayrıca Türkiye’de en fazla 48 ay vade talep edilirken KKTC’de 60 aya kadar vade talep edilmektedir. Bu durum çekilen krediyi ödeme aşamasında rahat etmeyi ve maddi açıdan zorlanmamaya yardımcı olmaktadır. Kefil ve teminat gerekmemesi de kredi çekimini cazipleştirmektedir. NASIL KREDİ ÇEKİLİR? Krediyi çekecek olan müşterinin kredi sicilinin güzel olması, sabit bir gelirinin olması, mal varlıklarının olması ve bunu belgelendirmesi kredi çekiminde fayda sağlayacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP